• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

78 yasindaki teyzeyle agiz dalasi

Pamukpamuk44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2021
2.535
-333
68
42
Yanlış biliyorum.kadin 7 24 dışarıda oturuyor ve oğlumun sokakta oynamasına laf edince.sesli oynuyormuş vs.akabinde geri zekali tımarhaneye yatırmak lazım seni oğlum terbiyesiz terbiye vermek lazım deyince cildirdim.78 yaşında.gul geç diyenler olacak ama öyle şeyler söyledi ki anlatamam.kufur vs.baskalarinin çocuklarını da sokakta istemiyor.kendi çocuğu gelse kadının evinde kalamıyor gidiyor otele.yalniz yaşıyor.oturuyir sandalyeye.sanki sokak onun.
Dün isten geldim.ogluma dedim ki.hadi istediğin gibi oyna.ne yapmak istiyorsan yap.sokakta.
Sen beni mi kast ettin dedi.s...r git.sen burada kıra cisin.kimseyle anlaşamıyorsun annenle bile. Vs
Ben de sen s..r giT dedim.o küfür etti.ben ettim.cildirtti beni resmen.sonuc bütün mahalleye malzeme oldum.80 yaşına da kadına bağıran kadin oldum.bunu yapmasam ne kendime ne çocuğuma saygım kalacaktı.
Bu belli yaş üzerine ne oluyor. Onlar hakaret edecek ve biz de dinlicek mıyız.kotu söz kimden gelirse gelsin acıtıyor.sonuc beni belki evden bile çıkartacaklar bu kadin yüzünden.kadin buralı ve yedi sülalesi burada ben yalnızım kimsem yok ya...sokakta onun evinin salonu ya kimse ses etmeyecek.
Yukardaki kadin bu kadin yüzünden çocuklarını dışarı cikartamadigini söyledi.kavga çıkıyormuş.cocuklarina bağırıyormuş. Vs
Olay çocuk meselesi de değil de benim ona anlattığım özelimi sokakta öyle anlattı terbiyesiz dedi ya sınır oldum

Daha öncede açmıştınız bu konuyu. Ben sizin de çok geçimli biri olduğunuzu sanmıyorum. Küçük kardeşim var annem hiç dışarıda oynarken ne istersen yap demedi. Çocuklar ne isterlerse onu yapamazlar çünkü hele ki mahalle içiyse. Ve bi çocuğun yanında annesi yaşlı kadınla küfürleşince saygısı kalmaz asıl annesi sessiz kalınca değil. Siz çok inatsınız. Umarım kendinize de çevirebilirsiniz aynayı. Hep çevreniz suçlu olamaz.

bir insanın yaşlı olması yaptığı her şeye sınırsız tolerans gösterileceği anlamına gelmiyor. Zaten kimse yaşlı diye bir şey demeye demeye bu hale gelmiş. Ama sokak ortasında bağırmak, küfürleşmek yerine farklı şekilde halletseydiniz keşke.

“Bak kaç yaşında kadınsın böyle konuşmak yakışmıyor, sokak sana ait değil çocuklar tabiyki oynayacak, istediğin kadar kız bu değişmeyecek” vs gibi konuşabilirdin

80 yaşındaki kadın beş yaşındaki çocuk kadar akla sahiptir artık. Hücreler ölmeye başlıyor ya hani bir süre sonra. Yaşlılara bu oluyor işte. Bu kadar kaale alıp kavga edecek bir şey olmamalıydı. Güzelce de konusabilirdiniz. Şimdi siz de kendinizi içten içe sucladiginiz için hala sinirlisiniz ve birilerinin iyi yapmışsın demesine ihtiyacınız var içinizin rahatlaması için.
Bu desteği bulamazsanız ve içiniz içinizi yemeye devam ederse gidip kadınla güzelce konuşup o gün başka şeye sinirli olduğunuzu ve ona patladiginizi söyleyip özür dileyebilirsiniz.

Yaşlı diye her sözüne boyun eğecek değilisiniz ya oda söylice sözü bilsin. Ama kadın bana pek aklı başında biri gelmedi sanki

Daha öncede açmıştınız bu konuyu. Ben sizin de çok geçimli biri olduğunuzu sanmıyorum. Küçük kardeşim var annem hiç dışarıda oynarken ne istersen yap demedi. Çocuklar ne isterlerse onu yapamazlar çünkü hele ki mahalle içiyse. Ve bi çocuğun yanında annesi yaşlı kadınla küfürleşince saygısı kalmaz asıl annesi sessiz kalınca değil. Siz çok inatsınız. Umarım kendinize de çevirebilirsiniz aynayı. Hep çevreniz suçlu olamaz.
Benim eşimin anneannesi de tam konu sahibinin anlattığı gibi biri. Yaşları da yakın. Hatta o mu diye şüphelendim bir an. Çok zor bir insan. Sokakta çocuklar oynayınca hemen çekişiyor. Sadece haftasonları dışarı çıkan iki çocuk var. Sadece 2 gün bile tahammül edemiyor. Bu tarz insanlara göre kimse hayatını yaşamak zorunda değil. Çocuk tabiyki sokakta oynayacak. Ben ayda bir kere birkaç saat vakit geçiriyorum o bile gerim gerim gerilmeme yetiyor

Benim eşimin anneannesi de tam konu sahibinin anlattığı gibi biri. Yaşları da yakın. Hatta o mu diye şüphelendim bir an. Çok zor bir insan. Sokakta çocuklar oynayınca hemen çekişiyor. Sadece haftasonları dışarı çıkan iki çocuk var. Sadece 2 gün bile tahammül edemiyor. Bu tarz insanlara göre kimse hayatını yaşamak zorunda değil. Çocuk tabiyki sokakta oynayacak.
Evet değil ama bu insanların kavga edip rezillik yaşayarak yola geldiklerini hiç görmedim. Ayrıca konu sahibinin konularını bildiğim için böyle bir yorum yaptım.

Konu sahibi çocuğun neden sokakta oynuyor.benim en gıcık olduğum şeylerden biri bu.ve sen iştesin Allah korusun ya birşey olursa .işte olmasan bile çocuğun sokakta oyun oynamasını doğru bulmuyorum.cocuk sıkıldığında tut elini parka götür başında bekle .çocuklar için sokak zaten tehlikeli ayriyetten kimse kimsenin çocuğunu çekmek zorunda değil.ailesi cekemiyor sokağa saliyor .sonra vay efendim niye çocuğuma karisiyorsun bunların yasanmasinada sebeb sizsiniz aslında 🤷

Sokaklar umumi alandır. Akşama kadar bağrış çağrış, kavga, küfürleşme içinde çocuklarınızı salacağınız, onlara istediğini yapabileceği konusunda öğüt vereceğiniz, akşamın körüne kadar adeta yaşadığı(!), insanları özgürce rahatsız edebileceğini hak gördüğü yer de değildir. Yaşlısı, hastası, sınava çalışanı var. Toplu yaşama kültürü önemli. Biz de çok çekiyoruz, akşama kadar adeta yırtınan çocuklardan. Anneleri de sizin gibi çıkıyor, küfreden, çocuğuna her şeyi yapması konusunda cesaret veren. Rezilliğe bak, bir de kendini haklı sanıyor.

Son düzenleme:
Benim eşimin anneannesi de tam konu sahibinin anlattığı gibi biri. Yaşları da yakın. Hatta o mu diye şüphelendim bir an. Çok zor bir insan. Sokakta çocuklar oynayınca hemen çekişiyor. Sadece haftasonları dışarı çıkan iki çocuk var. Sadece 2 gün bile tahammül edemiyor. Bu tarz insanlara göre kimse hayatını yaşamak zorunda değil. Çocuk tabiyki sokakta oynayacak. Ben ayda bir kere birkaç saat vakit geçiriyorum o bile gerim gerim gerilmeme yetiyor
Kadın ölüyor çünkü. Her gün biraz daha. Ölüyor olmanın ve önüne gecememenin öfkesini öyle atıyor olabilir. Sonuçta artık kolaylıkla yapabildikleri birçok şeyi yapamıyorlar. İstedikleri gibi yürümek de dahil. Bence kaale almayın siz de. Duymayın. Hatta yapabiliyorsanız iyi davranmaniz hoşuna gidebilir. Kaale almanız sadece sizi gerer çünkü.

Amaaan bakma burada kufur mufur etmezdim
Diyenlere😂 ula burda bile birsey dese biri misli
Misli geri cemkirir herkes, kufur edende var edemeyenlerin cogu kiside ceza almak istemediginden etmiyor😐😂 cocugun yaninda evet kotu olmus ama kendini savunan bir anne gormus bu iyi birsey. Yasli diye saygi hak edilmez yani saygi isteyen saygi gostersin ve bunun yasla ilgisi yok..sakin altta kalma.. sen sustukta ustune gelir ve o cocuklar bizler kadar sansli degil istedikleri gibi oynayamiyolar disarda..cocugun basinda dur oynat disarda kimsenin babasinin mali degil..

yani gidip cocuk ona saldirmiyorsa bahcesine evine girmiyorsa rahatsiz olacagi bi durum yok, birsey demeyede hakki yok

Amaaan bakma burada kufur mufur etmezdim
Diyenlere😂 ula burda bile birsey dese biri misli
Misli geri cemkirir herkes, kufur edende var edemeye ln cogu kiside ceza almak istemediginden etmiyor😐😂 cocugun yaninda evet kotu olmus ama kendini savunan bir anne gormus bu iyi birsey. Yasli diye saygi hak edilmez yani saygi isteyen saygi gostersin ve bunun yasla ilgisi yok..sakin altta kalma.. sen sustukta ustune gelir ve o cocuklar bizler kadar sansli degil istedikleri gibi oynayamiyolar disarda..cocugun basinda dur oynat disarda kimsenin babasinin mali degil..

yani gidip cocuk ona saldirmiyorda bahcesinr evine girmiyorsa rahatsiz olacagi bi durum yok, birsey demeyede hakki yok
Küfür hakaret etmeden kendini savunabilen insanlar olmasına aklınız ermiyor değil mi? Siz de haklısınız, insan görmediği şeye inanmaz. 🤷🏻‍♀️

Back
X