- 16 Nisan 2010
- 2.316
- 868
- 163
merhaba.. bilenler bilir ben yazın 7 ay önce aşık olduğum kişiden onun isteğiyle ayrılmıştım. çok acı çektim çok da bekledim ama artık olamıcağımızı düşünüordum bende. sonunda hayatıma yeni biri de girdi. aralık ayında yeni bir ilşkiye başladım ama bu ilişkide de çok sorunlar var ve şuan ayrıyız karşı tarafa süre verdim kafası karışıkmış.
bu sırada cumartesi günü futbol sevgimden ablamla maça gittik. maç çıkısında eski sevgilimle karşılaştık ben yanından geçip gittim hiç konuşmadan. ama o msj attı bana yeniden başlayalım dedi. çok mutlu oldum yalan yok ama bu doğru mu bilmiyorum. çok acı çektim onun yüzünden çok acı çektim. ama sevdim de.
en kötüsü ben şuan kimi istediğimi bilmiyorum. yeni ilişkimde de erk. arkadşım beni sevdiğini söylemiyor 2 aydır beraberiz ama devamlı ailesinden etkileniyor beni yalnız bırakıyor onlara karşı yanımda olmuyor.
her ikisi de sorunlu ve ben şimdi nasıl davrancağımı bilmiyorum. .
değerli düşüncelerinize ihtiyacım var.
bu sırada cumartesi günü futbol sevgimden ablamla maça gittik. maç çıkısında eski sevgilimle karşılaştık ben yanından geçip gittim hiç konuşmadan. ama o msj attı bana yeniden başlayalım dedi. çok mutlu oldum yalan yok ama bu doğru mu bilmiyorum. çok acı çektim onun yüzünden çok acı çektim. ama sevdim de.
en kötüsü ben şuan kimi istediğimi bilmiyorum. yeni ilişkimde de erk. arkadşım beni sevdiğini söylemiyor 2 aydır beraberiz ama devamlı ailesinden etkileniyor beni yalnız bırakıyor onlara karşı yanımda olmuyor.
her ikisi de sorunlu ve ben şimdi nasıl davrancağımı bilmiyorum. .
değerli düşüncelerinize ihtiyacım var.
Son düzenleme: