7aydir hamis olamiyorum benim gibi olanlar ve bilgi sahibi olanlar hadi burda konusalim

Keros2735

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2015
113
39
28
36
Arkadaslar 3yillik evliyim 8ay once korunmayi biraktik dort ay denedik olmadi doktora gittik tum tahlilller esimin gayet iiyi bana doktorum usg cekelim dedi gecen ayin22sinde usg gecirdim bu ay gayet basarili korunduk ama hala adet olamadim kist olmasindan supheleniyorum bebekbeklerken kist mi olistu acaba nasil bebis sahibi olacagiz bizzz tecrubeler yardimllar offf offoff

Arkadaslar 3yillik evliyim 8ay once korunmayi biraktik dort ay denedik olmadi doktora gittik tum tahlilller esimin gayet iiyi bana doktorum usg cekelim dedi gecen ayin22sinde usg gecirdim bu ay gayet basarili korunduk ama hala adet olamadim kist olmasindan supheleniyorum bebekbeklerken kist mi olistu acaba nasil bebis sahibi olacagiz bizzz tecrubeler yardimllar offf offoff
Canim tek bir doktora ve hastaneye bağlı kalmayin tekrar bir başka bir doktora gidin esiniz ve siz. . . Benim esimede ikk gittiği doktor birsey yok değerler iyi demişti ama esimde Varikosel varmış anlamamis bile. 3 doktor degistirdik ben ve eşim icin sonunda esimde varikosel olduğu netleşti ve ameliyat oldu eşim. .. allah yüzlerimizi guldursun canım

Canim tek bir doktora ve hastaneye bağlı kalmayin tekrar bir başka bir doktora gidin esiniz ve siz. . . Benim esimede ikk gittiği doktor birsey yok değerler iyi demişti ama esimde Varikosel varmış anlamamis bile. 3 doktor degistirdik ben ve eşim icin sonunda esimde varikosel olduğu netleşti ve ameliyat oldu eşim. .. allah yüzlerimizi guldursun canım
Cok tesekkuurr ederrim zeroselo bizde az once en son esimle konustuk yarin baska bi doktora gidrcegiz off yaaa zaten insan hic bisey yokkken olmadikca cok uzuluyo en azindan bi problem varsa hallolur

Arkadsslr benim durumuma baska ne diyebilirrsiniz kimseylee konusaiyom soramiyom ne yaoacagimi bilmiyomm

Bu ay neden korundunuz onu anlamadım canım ben?
Bi de hemen kötü düşünme.. Ne kadar gecikti adetin?

Selam canim.bizde subattan beri deniyoruz nasib olmadi cnm:( pkoyum.ilacsiz adet olamiom.sogan suyu iciom kistlerim icin

Usg cekildi Canim gecen ayyy ondan doktorr korunun bu ayyy yumurta radyasyin almis olabilir dedi
Hmm ben onu bilmediğim için şaşırdım canım :) henüz yaptırmadım ben.. Yeni yıla kadar doktor test istemiyorum :)
Adetin de geçmiş gerçekten.. Bi daha doktor yolları göründü bence sana canım..
Bi baktır bence..

Yarin gidecemm Csnim yzarim burdan ama off yaa cok uzgunum kistten suphekeniyorum bebem
K olamaz zaten

Back
X