- 24 Haziran 2014
- 1.325
- 1.306
- 133
6 hafta 4gunluk canim rabbim bizlere bagislasin insaallahAynen canım kaç haftalık senin bebişin bol su iç bu arada
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6 hafta 4gunluk canim rabbim bizlere bagislasin insaallahAynen canım kaç haftalık senin bebişin bol su iç bu arada
Amin canım amin benimde bugün 7+1 oldu şükür gördük kalbini atışını Allah'ım Devamını getirsin hepimize6 hafta 4gunluk canim rabbim bizlere bagislasin insaallah
Masallah canim bizde 6+2de gorduk allah esirgesinAmin canım amin benimde bugün 7+1 oldu şükür gördük kalbini atışını Allah'ım Devamını getirsin hepimize
Ne sordun cnm benBen de soru yazdım. Niye kimse cevaplamiyor. Görmüyor mu
9 haftalik hamileyim. Ve İç kanamam var. Dışarı yok. Prolutan iğne verdi. dinlen bol su ic dedi. Bu durumu yaşayan var mı. Ne kadar sürüyor. Kanama ne zaman geçer.[/QUOTE][QBURCUMQQ, post: 41764427, member: 661516"]Ne sordun cnm ben
Protestan diye bir kapsül verdi ertesi gun kanamam arttı ve dusuk oldum .rabbim herşeyin ayrılışını versin bana da ümmeti muhammede deAynisini bi tanidigim ablada yasadigini soyledi ve suan oglu 13yasinda..allahin izniyle birsey olmaz yinede tedbiri elden birakma canim.dinlen istiraht et.hap felan verilmedimi
Canim cok gecmis olsun rabbm yardmcn olsn.ve dedigin gibi ins daha hayirli bir evlat dunyaya getirirsin herseyin en hayirlisi... uzuldum..Protestan diye bir kapsül verdi ertesi gun kanamam arttı ve dusuk oldum .rabbim herşeyin ayrılışını versin bana da ümmeti muhammede de