Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Salam ben sali günü ameliyat oldum..bugün ciktim hastaneden..dün tamponlarim i aldilar, ama suan agri degil de acayib bi basgi var sanki burnum alcinin altinda büyüyor..bu normalmi ya?
Salam ben sali günü ameliyat oldum..bugün ciktim hastaneden..dün tamponlarim i aldilar, ama suan agri degil de acayib bi basgi var sanki burnum alcinin altinda büyüyor..bu normalmi ya?
merhaba cosy ameliyatin nasil gecti memnunmusun son halinden ben ozelden msg atamiyorum. Resmini gormem mumkunmu arkadaslik teklifi yapsam ben revizyon ameliyatini dusunuyorum birde gogus buyutmek icin kararsizim ayni doktora tekrar gitmek istemiyorum. Benim burnum etli genisti yapti ama o kadar ufalmadi yardimci olursan sevinirim.Bende de aynısı oluyor. Normal heralde. Hatta annem bütün burnunu kaplıyordu şimdi burnunun ucunda duruyor gibi dedi. Yani baya şişti burnum. Tabi mübalağa var tabirlerde![]()