8.06.10 da ameliyat oldum..

Setareh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2010
10
0
36
Almanya
Salam ben sali günü ameliyat oldum..bugün ciktim hastaneden..dün tamponlarim i aldilar, ama suan agri degil de acayib bi basgi var sanki burnum alcinin altinda büyüyor..bu normalmi ya?

cnnmmm kimi zaman şişer kimi zaman inerrrrrr ilk başlarda alıçı tam burnuma oturuyorken alçının çıkmasına son günler kala alcı büyük gelmeye başladı indigi için burnum:)hala sabah uyandıgımda burnum hafiften şişer:)8 ay olduu:)

Bende de aynısı oluyor. Normal heralde. Hatta annem bütün burnunu kaplıyordu şimdi burnunun ucunda duruyor gibi dedi. Yani baya şişti burnum. Tabi mübalağa var tabirlerde :D

Salam ben sali günü ameliyat oldum..bugün ciktim hastaneden..dün tamponlarim i aldilar, ama suan agri degil de acayib bi basgi var sanki burnum alcinin altinda büyüyor..bu normalmi ya?

selam... cok gecmis olsun... bende burun estetigi olmak istiyorum... hangi doktorda oldun ve fiyatini yazarmissin tsk

çok normal benim 4.5 ayara ara burun kemiim baskı oluoduu 5 ay oldunda kendi burnum hissine kapıldımm sonunda şimdi 6 ay olduu artık baskı yok :)

slm geçmiş olsun ben de cuma günü ameliyat oldum akşam 5 gibi yani daha 48 saat olmadı burnumun içi doldu taştı ığkk temizlemeye korkuyorum acaba nasıl temizleyebilirim o sprey geri gelio habire sıkıp duruyorum tatil günü olmasa dr.u arıcam ama işte off nedir bu güzellik için çektiimiz

Bende de aynısı oluyor. Normal heralde. Hatta annem bütün burnunu kaplıyordu şimdi burnunun ucunda duruyor gibi dedi. Yani baya şişti burnum. Tabi mübalağa var tabirlerde :D
merhaba cosy ameliyatin nasil gecti memnunmusun son halinden ben ozelden msg atamiyorum. Resmini gormem mumkunmu arkadaslik teklifi yapsam ben revizyon ameliyatini dusunuyorum birde gogus buyutmek icin kararsizim ayni doktora tekrar gitmek istemiyorum. Benim burnum etli genisti yapti ama o kadar ufalmadi yardimci olursan sevinirim.

Back
X