8-10 kg fazlalığı olanlar bu sefer artık tamam diyorsanız ben kararlıyım ya siz???

karaca28

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2012
117
0
66
İstanbul
her defasında şu da geçsin öyle dikkat ederşm derken tartıda en son 58 kiloydum 60 tan diğer tarafa nasıl geçtim hatırlamıyorum bile yaz öncesi 5 kg fazlalığı nasıl vericem die düşünürken yaz bitti ve ben 10 kg fazla ile devam ediyorum eğer bir yerden başlamak gerekiyorsa şimdi tam zamanıdır diyorum benimle birlikte zayıflamak her konuda birbirimize destek vermek için ben varım katılımlarınızı bekliyorum...:)

ay canım ya çok kilolu değilim sanki ama bende buara taktım doğumdan sonra kilocukları veremedim.11 kiloaldım oysa:( 5 i gitti sadece sonrada üzerine kilo aldım emzirirken aşeriyorum resmen ..ayyyçok uzattım hadi bakalım bende seninleyim :27:

hemen ilk adımı atalım bakalım bugün neler yemişim:1:

sabah;
kepek tost ekmeğine peynirli domatesli kekikli tost şekersiz çay

öğle;
fırında 1 adet but yanında kereviz salatası 2 kaşık yeşil mercimekli dereotlu makarna

2 büyük bardak su,1fincan türk kahvesi,3 kupa şekersiz çay

az önce 4 adet altınbaşak...

bakalım evde beni yemek ne bekliyor:1:sankiiii acıktımm mı ne:26:

süpersiinn...öncelikle yediklerimizi topiğe yazalım aklımıza takılanları paylaşalım en önemlisi zayıf hissettiğimiz anda birbirimize destek olalım ki vazgeçmeyelim kesinlikle bu kilolardan kurtulacağız akşam 10 dk kadarda egzersiz yaparsam çok iyi olacak.resmen 68 kilo yaaaa napmışım kendime ben:5:

süpersiinn...öncelikle yediklerimizi topiğe yazalım aklımıza takılanları paylaşalım en önemlisi zayıf hissettiğimiz anda birbirimize destek olalım ki vazgeçmeyelim kesinlikle bu kilolardan kurtulacağız akşam 10 dk kadarda egzersiz yaparsam çok iyi olacak.resmen 68 kilo yaaaa napmışım kendime ben:5:

bence 1 saat egzersiz yapılmalı canım.. ben bugün sadece peynir zeytin yedim canım ekmek kesinlikle yok :)

bence 1 saat egzersiz yapılmalı canım.. ben bugün sadece peynir zeytin yedim canım ekmek kesinlikle yok :)

bence 1 saat egzersizden yanayım fakat yavaş yavaş başlım yoksa birden de vazgeçiyorum :1:gelelim dün akşama itiraf ediyorum ilk gün için kötü oldu ama ne de olsa diyette değilim diyet deyince metobolizmam sapıtıyorda:52:
dün akşam iş yerinden çıkmadan büyük 1 bardak su eve gidince ;

1 kase tarhana çorbası,2 kaşık zeytinyağlı fasulye sonrasında 1 şeftali fakat dün doğum günü vardı o yüzden 1 dilim pasta ve 1 bardak kola ama başka hiçbirşey yemedim böreke kurupasta falan yok neyse bunla kurtuldum diyelim:32:ha u unutmadan yaklaşık 15 dk falan da egzersiz yaptım

bu sabah,

büyük bardak limonlu ılık su,az önce beyaz peynirli tost şimdi de papatya çayımı içiyorum iyi başlangıç bakalım devamı nası gelecek....

hiç kimse yeni bir başlangıç yapmak istemiyor herhalde böle kendi kendime anlatıyor gibi oluyor ama olsun bakalım
öğle yemeğindeki menüm servis tabağına 2-3 kaşık şeklinde barbunya,kabak,yoğurtlu buğday salatası şeklinde yaptım yanında ekmek yok ama ofise gelince de az önce orta şekerli kahvemi içtimmmm:21:

kimse benim kadar kararlı değil demekki yada kimsenin fazlalığı yok:1:
ben yine kendi çapımda yediklerimi yazıp kendimi motive edeyim bugün toplamda 3.büyük bardak suyum arada 1 fincan çubuk tarçınlı yeşil çay içtim şimdide activianın kahvaltı olarak sunduğu ama benim araöğun olarak öngördüğüm nesfit parçalı olan çilekli yoğurdunu yedim ama bu çok az ya hiç bişi anlaşılmıo tadı damağımda kaldı:17:

hiç kimse yeni bir başlangıç yapmak istemiyor herhalde böle kendi kendime anlatıyor gibi oluyor ama olsun bakalım
öğle yemeğindeki menüm servis tabağına 2-3 kaşık şeklinde barbunya,kabak,yoğurtlu buğday salatası şeklinde yaptım yanında ekmek yok ama ofise gelince de az önce orta şekerli kahvemi içtimmmm:21:

bende aranıza katılmak istiyorum. benim de 10 kilo fazlalığım var. daha önce vermiştim amakoruyamadım. şimdi beni teşvik edecek birilerini arıyorum. daha önce gitmiş olduğum diyetisyenin verdiği listeyi uygulamayı düşünüyorum. verdiğimiz kiloları paylaşırsak motive oluruz diye düşünüyorum.

kızlar bende katılmk ıstıyorum kasıma kadar 7 kılo verebılırmıyım sızce :2: dugunum var

her defasında şu da geçsin öyle dikkat ederşm derken tartıda en son 58 kiloydum 60 tan diğer tarafa nasıl geçtim hatırlamıyorum bile yaz öncesi 5 kg fazlalığı nasıl vericem die düşünürken yaz bitti ve ben 10 kg fazla ile devam ediyorum eğer bir yerden başlamak gerekiyorsa şimdi tam zamanıdır diyorum benimle birlikte zayıflamak her konuda birbirimize destek vermek için ben varım katılımlarınızı bekliyorum...:)

aynı beni anlatmışsın:(( ha başladım ha başlıcam derken bu hale geldim... ama bu defa bırakmak yok :)sonbaharı çok sewerim içim kıpır kıpır:) kend,im için bana iyi gelicek daha da mutlu edicek bi şeyler yapmak istiyorum en basitinden yürüyüş mesela:) sporu katınca işin içine otomatikman yediklerime de dikkat etmeye başlıyorum çünkü.... yarından itibaren bende burdayım:7:

Son düzenleme:
Back
X