İnşallah bakalım bugün kontrolüm var ama içim içimi yiyordu haliyle yüreğime su serptiniz çok teşekkür ederimMerhaba, ben de ilk hamileliğimde kalp durması sonucu kürtaj olmuşum.Şimdi tekrar hamileyim, sizin haftalarda aynı şekilde aynı endişeyi yaşamıştım.Forumda çok gezindim o sırada, herkes belirtiler gelir gider yazıyordu.Gene de içim hiç rahat etmemişti ama çok şükür kontrole gittiğimde her şey yolundaydı.Belirtiler de gerçekten sonra defalarca kez gidip geldi:) O yüzden içinizi ferah tutun nerdeyse herkes yaşıyor bu korkuyu, çoğu kişinin de sağlıkla devam ediyor hamilelikleri.Siz de sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Bu arada kontrole gittim gayet sağlıklı yazayım dedim yaşayan varsa endişelenmesin diye yorumunuz için de çok teşekkür ederimmMerhaba, ben de ilk hamileliğimde kalp durması sonucu kürtaj olmuşum.Şimdi tekrar hamileyim, sizin haftalarda aynı şekilde aynı endişeyi yaşamıştım.Forumda çok gezindim o sırada, herkes belirtiler gelir gider yazıyordu.Gene de içim hiç rahat etmemişti ama çok şükür kontrole gittiğimde her şey yolundaydı.Belirtiler de gerçekten sonra defalarca kez gidip geldi:) O yüzden içinizi ferah tutun nerdeyse herkes yaşıyor bu korkuyu, çoğu kişinin de sağlıkla devam ediyor hamilelikleri.Siz de sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Oh çok sevindim, rica ederim hiç bitmiyor endişeler valla.Her kontrolden çıktığımda karar alıyorum kendime, bak sağlıklıymış boşuna endişelenmişsin tamam artık bidaha böyle yapmicaksın diye.Ama gene aynı gene aynı. En son 17. haftamda her şey yolunda dedi doktor, şimdi iki hafta geçti başladım gene niye şöyle niye böyle diyeBu arada kontrole gittim gayet sağlıklı yazayım dedim yaşayan varsa endişelenmesin diye yorumunuz için de çok teşekkür ederimm
Oluyor canım şuan 3 günde bir belirtiler gidip geliyor endişe etme dün mesela hiç bir şeyim yoktu bugün halsizlikten bulantıdan kendime gelemiyorum gayet normalmiş tabi biz çok endişe ediyoruz haliyle ama sağlıkla alacağız kucağımıza inşallah kaçıncı haftadasın bu aradaKasık agrın ara ara oliyor mu canim bende ayni seyleri yasadim benimde halsizlik ve mide bulantim azaldi yarin kontrolum var ister isgemez kalbi acaba atiyormu korkusu var allah yavrularimizi bize bagişlasın
8. Haftadayım canım hayırlisiyla 1 trimestiri atlatsakOluyor canım şuan 3 günde bir belirtiler gidip geliyor endişe etme dün mesela hiç bir şeyim yoktu bugün halsizlikten bulantıdan kendime gelemiyorum gayet normalmiş tabi biz çok endişe ediyoruz haliyle ama sağlıkla alacağız kucağımıza inşallah kaçıncı haftadasın bu arada
Benimde yarın tam 10 haftalık Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin8. Haftadayım canım hayırlisiyla 1 trimestiri atlatsak
Amin canim sende hangi belirtiler varBenimde yarın tam 10 haftalık Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin
Maşallah canım insan gerçekten çok korkuyor Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Kaç ay önceydi önceki gebeliğin benim ekimde 8 haftalikken kürtaj oldum bende daha bisey yokKızlar selam 8+2 hamileyim şuan ve geçtiğimiz haftalara göre belirtilerim büyük ölçüde azaldı normalde çok kasık bel ağrısı çeken mide bulantısı yoğun olan biriyim ama şuan sadece nadiren mide bulantısı yaşıyorum. Önceki çocuğumu da kalbi durması sonucu 8+4 te kaybetmiştim çok korkuyorum. Belirtileri azalan ama sağlıklı gebelik süren annelerimiz var mı ? İçimi biraz da olsa rahatlatmak istiyorum.
Valla bi geliyo bi gidiyor kasık ağrısı çok fazla mide bulantısı yaşıyorum deli gibi aşeriyorum kasık ağrım oluyor bele ve kalçaya vuran bazen de hafif baş dönmesi ama 3 günde bir gelip gidiyorAmin canim sende hangi belirtiler var
Amin canım cümlemize inşallahMaşallah canım insan gerçekten çok korkuyor Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Kaç ay önceydi önceki gebeliğin benim ekimde 8 haftalikken kürtaj oldum bende daha bisey yok
Benimde ayni canim tek fark bende istahsizlik var 2 kilo vermisim hatta mide bulantisindan sanirimValla bi geliyo bi gidiyor kasık ağrısı çok fazla mide bulantısı yaşıyorum deli gibi aşeriyorum kasık ağrım oluyor bele ve kalçaya vuran bazen de hafif baş dönmesi ama 3 günde bir gelip gidiyorsende canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?