9. Haftada kol tomurcuklari oluşmaya baslamis demişti ben nekadar baktiysam o tomurcukları gorememistim. Stres yapmayin daha mercimek kadar var yok bizim goremememiz normal doktorunuzda gereksiz kaba davranmis strese sokmuş sizi8 +2 haftalik hamileyim ve ilk hamileligim kafasi ve vucudu gozuktu ultrasyonda ama kollar ve bacaklar gozukmemisti doktora sordugumda olani bu demisti sinirim bozuldu eve geldigimde youtubeden ultrasyon goruntulerine baktim hepsinin belli ama benim bebegim belli degil bu normal birsey mi kizlar ?
Aynen kaba davrandigi kadarda ilgisiz asilama ile tuttugu icin mecburiyetten gidiyorum jinekologa .aciklama yapmiyor doktor kac gundur beynime kazindi resmen 1 hafta sonra tekrardan randevuzumuz var bakalim ne soyleyecek9. Haftada kol tomurcuklari oluşmaya baslamis demişti ben nekadar baktiysam o tomurcukları gorememistim. Stres yapmayin daha mercimek kadar var yok bizim goremememiz normal doktorunuzda gereksiz kaba davranmis strese sokmuş sizi
degistir doktorunu aşılama ile oldugu icin daha da hassas davranmalı seni daha cok bilgilendirmeli. Tanidigim bi kac kisi var aşılama yaptırıp kalp atışını aldıktan snr baska doktorda devam eden.Aynen kaba davrandigi kadarda ilgisiz asilama ile tuttugu icin mecburiyetten gidiyorum jinekologa .aciklama yapmiyor doktor kac gundur beynime kazindi resmen 1 hafta sonra tekrardan randevuzumuz var bakalim ne soyleyecek
ben 10. haftada kolunu gördüm erken bence8 +2 haftalik hamileyim ve ilk hamileligim kafasi ve vucudu gozuktu ultrasyonda ama kollar ve bacaklar gozukmemisti doktora sordugumda olani bu demisti sinirim bozuldu eve geldigimde youtubeden ultrasyon goruntulerine baktim hepsinin belli ama benim bebegim belli degil bu normal birsey mi kizlar ?
Tesekkur ederim içim rahatladi biraz olsunben 10. haftada kolunu gördüm erken bence
Senin kac haftalikBende iki gün önce gittim kol bacağını göremedim kuzum stres yapma her bebek aynı olacak diye bir şey yokki
Aynen oyle yapcam aciklama bile yapmiyor morelimi bozuyor o kadarda para aliyor9 hafta 2 günlük ultrason resmi vardı benimde elleri perdeli kolları görünmüyor
Ayakları da aynı perdeli gibi bacakları yok yani daha yeni yeni oluşum aşamasında hiç korkma kafana takılmasın ama sana tavsiyem doktorunu değiştir
Baska doktora git. Nedemek olani bu. Pislik adamTesekkur ederim içim rahatladi biraz olsun
Gittigimde 8+4 tüSenin kac haftalik
Daha çok erken, strese girmeye gerek yok. Sonrasında o kollar bacaklar hic durmayacaksağlıkla alın kucağınıza
Aynen canim degistircem en bastan beri ona gidiyordum ama yeter ilgisiz suratsiz uzuyoda beni birazda patavatsizBaska doktora git. Nedemek olani bu. Pislik adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?