8+2 kalp atisi yok bebek yok

Kizlar durumunuz nedir bende suanda ayni durumdayim yarin randevum var 😢
Ben dun kurtaj oldum canim cok uzgunum ama demek nasipde olan buymus insallah sen ayni seyi yasamazsin umudunu kaybetme ama herseye hazirla kendini ben hazirlayarak gittim ama ne olsa insan cok etkileniyor okadar doluyumki kimse gormesin diye aglamamak icin hep zorladim kendimi icime kapattim suan burnuma kadar doluyum kimseylede derdimi paylasamiyorum hem caresizlik hem kimsesizlik okadar yorgunumki sanki cocumu hastanede birakmis gelmis gibiyim kusura bakma bianda yazdim boyle ama sende boyle olacaksin diye bisey yok insallah gorursun bebeyini belki gec dollenmedir

Çok üzüldüm ama ben kendimi hazırladım 1 haftadır farkındayım bende kaybettim yapacak bişey yok allahın takdiri sende üzülme allahtan geldik allaha gidecez tekrar denersin yanlız değilsin ağlamak istiyorsanda ağla bu ayıp değil. Icim gitsede saglam durmaliyim sende öyle yap lütfen.

Benimde 5+6 dedi dr keseyi ama daha olusmus bebek yok dedi haftaya gel dedi yasim da var o guzden uni. Yuksek riskliye gidiyorum normalde daha buyuk olmasi gerekirdi 6+2 olmasi lazim tup bebek çünkü zaman etkilermi bilmiyorum haftasonu kanamam oldu acile gittim dusebilir dediler hersey havada kaldi 1 hafta yatacagim sorun olmasin diye bu sekilde olup devam eden varmi

Back
X