8+4 de düşük

Sapsik88

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2025
87
43
3
34
Merhaba. Kizlar benim bebeğimin kalbi durdu 8+4 de ama devlet hastanesi kürtaj yapmadı bir hafta beklememi söyledi. Kanamayla kendi düşer dedi ama hiç kanamam yok. Progestani dün bıraktım. Sizce kanama başlar mi. Böyle bı şey yaşayan var mı ne zaman kanama başlar.

Merhaba. Kizlar benim bebeğimin kalbi durdu 8+4 de ama devlet hastanesi kürtaj yapmadı bir hafta beklememi söyledi. Kanamayla kendi düşer dedi ama hiç kanamam yok. Progestani dün bıraktım. Sizce kanama başlar mi. Böyle bı şey yaşayan var mı ne zaman kanama başlar.
Çok geçmiş olsun canım benimde bebeğimin birinin kalbi durmuş ama diğerini bekliyoruz cuma günü bende gidicem diğerinin kalp atışı yoksa kürtaj dedi doktorum bildiğim kadarıyla iğnelerden bi kaç gün sonra düşükte olabilir belki düşmeyede bilir ama evde düşük yapmaktan cok ağrılı ve sancılı

Yaaa çok üzüldüm. Transfer tarihlerinde aynıydı sanırım. Umarım diğerini sağlıkla alırsın kucağına. Gerçekten çok zormus. Allah sabır versin hepimize

Yaaa çok üzüldüm. Transfer tarihlerinde aynıydı sanırım. Umarım diğerini sağlıkla alırsın kucağına. Gerçekten çok zormus. Allah sabır versin hepimize
15 martta transfer olmuştum ondanda pek umudu yoktu doktorun ama 1 hafta beklemek netleştirmek istedi hakkımızda hayırlı olanı buymuş inşallah bir daha ki sefere bebeklerimizi kucağımıza alırız 🙏🏻

Bana direk kurtaj demişlersi canim.benim lekelenmem olmustu ama progestan kullanmama rağmen doktora gidince kalbi durmuş demisti. Birkaç gün içinde kanama başlar diye düsünüyorum ama gelmezse bence başka bir doktora daha danışmalısın

Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun bnm de bebeğimin 9. haftada kalbi durdu maalesef çok acı ama vardır bunda da bir hayır bni acilen kürtaja aldılar özel hastanede kürtaj oldum lütfen siz de tüp bebek doktorunuza görünün gerekirse özelde iyi bir doktora kürtaj olun ki rahimde yapışıklık filan olmasın bu seferde Allah korusun onunla uğraşmayın

Progestanda engelliyor düşüğü bırakmanız iyi olmuş. Biraz bekleyin eğer kanama başlamazsa tekrar gidersiniz doktora

Yok hayır ilk denemeydi. Şuan bir embriyomuz kaldı. Yine genetige göndermeden transfer ettircem. Başka şansım yok zaten yumurta sayım hep az oluyor
5.gün embriyosu ve kaliteliyse mutlaka gönderin genetiğe ya aynısı yine başınıza gelirse Allah korusun nasıl güveneceksiniz embriyonuza

5.gün embriyosu ve kaliteliyse mutlaka gönderin genetiğe ya aynısı yine başınıza gelirse Allah korusun nasıl güveneceksiniz embriyonuza
Ama ya kötü sonuç gelirse yine çok uzulcem sanki. Ya da bilmiyorum şuan sağlıklı düşünemiyorda olabilirim. Kalbi duran bebek hala karnimda bu süreci bı atlatayimda sanırım mantıkli düşünmeye baslarim

Ama ya kötü sonuç gelirse yine çok uzulcem sanki. Ya da bilmiyorum şuan sağlıklı düşünemiyorda olabilirim. Kalbi duran bebek hala karnimda bu süreci bı atlatayimda sanırım mantıkli düşünmeye baslarim
Siz bilirsiniz şuan çok yeni olduğu için sağlıklı düşünemeyebilirsiniz maalesef çok acı sizi çok iyi anlıyorum ben de çok ağlamıştım çok sarsılmıştım umarım en mantıklı kararları verirsiniz

Merhaba benim 3 düşüğüm var 😔 size tavsiyem kürtaj olun özel doktora gidip yada tüp bebek doktorunuza.
Benim ilk düşüğüm kendi düştü dogum sancısı cektim resmen tek şansım tamamen kese düştü kürtaj olmadım ama böyle olcak diye birşey yok parca kalabiliyor yapışıklık olabiliyor yine kürtaj oluyorsun hem o acıyı sancıyı cekip hemde kürtaj daha zor. Diger 2 düşüğüm den 2cisi 10 hafta gittimde kontrole kalbi durmuştu doktorum kendi düşmesinden yana asla olmadı bende zaten istemedim çok üzülerek kürtaj olmak zorunda kaldım. 3 düşüğümde kalp atımı devam etmedi yine kürtaj oldum. Benim gebeliklerimde progestanı kessemde kanamam olmadı.

Merhaba benim 3 düşüğüm var 😔 size tavsiyem kürtaj olun özel doktora gidip yada tüp bebek doktorunuza.
Benim ilk düşüğüm kendi düştü dogum sancısı cektim resmen tek şansım tamamen kese düştü kürtaj olmadım ama böyle olcak diye birşey yok parca kalabiliyor yapışıklık olabiliyor yine kürtaj oluyorsun hem o acıyı sancıyı cekip hemde kürtaj daha zor. Diger 2 düşüğüm den 2cisi 10 hafta gittimde kontrole kalbi durmuştu doktorum kendi düşmesinden yana asla olmadı bende zaten istemedim çok üzülerek kürtaj olmak zorunda kaldım. 3 düşüğümde kalp atımı devam etmedi yine kürtaj oldum. Benim gebeliklerimde progestanı kessemde kanamam olmadı.
Mrb özelde kürtaj çok pahalı olduğu için yaptiramadik. Sigortam red verdi. Kadın doğum acile gittim dün 1 hafta sonra tekrar gel dediler şuan mecburen bekliyorum. Kanamam agrim falanda yok şuan. Nolcak bilmiyorum.

Mrb özelde kürtaj çok pahalı olduğu için yaptiramadik. Sigortam red verdi. Kadın doğum acile gittim dün 1 hafta sonra tekrar gel dediler şuan mecburen bekliyorum. Kanamam agrim falanda yok şuan. Nolcak bilmiyorum.
Nedicemi bilemedim özel evet pahalı kürtaj yaptırmak keşke imkanınız olsaydı yaptırabilseydiniz korkma 1hafta beklemek zehirlemez ama beklemek de gerekmez muhtemelen kendi düşsün diye 1 hafta bekledemiş olabilirler ama kendiliğinden düşük cok zor.

merhaba, benim ilk transferimdi ve boş gebelik olması nedeniyle düşmesini bekliyoruz olmazsa kürtaj yapılacak siz sonrasında hemen transfer olmuş muydunuz? Yoksa bi süre beklediniz mi? kürtaj için doktor hap vereceğiz falan dedi bunların sonraki süreçler için bir zararı olabilir mi?

merhaba, benim ilk transferimdi ve boş gebelik olması nedeniyle düşmesini bekliyoruz olmazsa kürtaj yapılacak siz sonrasında hemen transfer olmuş muydunuz? Yoksa bi süre beklediniz mi? kürtaj için doktor hap vereceğiz falan dedi bunların sonraki süreçler için bir zararı olabilir mi?
Merhaba ben bekledim hemen transfer olmadım ben 3 4 ay ara vererek transfer oldum her transfer bir sürü igne ilaç kullanıyoruz en azından bu ara verme lerde bedenimi rahmimi dinlendirdim öyle transfer oldum.
Kürtaj için verilen hapta düşük başlasın diye onunda herhangi bir zararı yok benim arkadasımın bos gebelik olmustu ilk gebeliği hap verildi kullandı düşük oldu kanaması başladı sonra beta takip edildi gebelik sıfırlandı sonraki bir müddet dinlendikten sonra hamile kaldı şimdi kocaman bir kızı var.

Back
X