8+5 Günlüğüm Arkadaşlar Umreye Gidicem Size Bi Sorum Olacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi ^^BEYRUHA^^
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
B

^^BEYRUHA^^

Ziyaretçi
ARKADAŞALRIM BİLİYORUM SÜREKLİ SORULAR SORUP DURUYORUM AMA NE YAPAYIM BURDA İNANIN KAFAMDAKİ SORU İŞARETLERİ GİDİYO RAHATLIYORUM.Şeniz

ŞİMDİ CANIM ARKADAŞALRIM ALLAH NASİP EDERSE BEN 15 MAYIS DA ÜMREYE GİDİCEM ŞUANDA 8 HAFTA 5 GÜNLÜĞÜM O ZAMANA KADAR 11 HAFTALIK OLUCAM.BENİM SORUM 1.Sİ MEKKE SICAK BİR ÜLKE BU SICAKLIK BEBEĞE SIKINTI YAPARMI 2.GÜMRÜK VE HAVAALANINDAKİ DENETLEME KAPILARDAN GEÇERKEN HANİ RADYASYON YAYIYOR YA BEBEĞE ÇOK ETKİLERMİİ LÜTFEEN YARDIIMM :utangac:

Buna en iyi hamileliğinizin seyrini takip eden doktorunuz yanıt verebilir kanımca..o bahsettiğiniz xray cihazlarda radyosyon yaymamakta yani bebek ve siz hiç bir şekilde zarar görmemektesiniz.

ARKADAŞALRIM BİLİYORUM SÜREKLİ SORULAR SORUP DURUYORUM AMA NE YAPAYIM BURDA İNANIN KAFAMDAKİ SORU İŞARETLERİ GİDİYO RAHATLIYORUM.Şeniz

ŞİMDİ CANIM ARKADAŞALRIM ALLAH NASİP EDERSE BEN 15 MAYIS DA ÜMREYE GİDİCEM ŞUANDA 8 HAFTA 5 GÜNLÜĞÜM O ZAMANA KADAR 11 HAFTALIK OLUCAM.BENİM SORUM 1.Sİ MEKKE SICAK BİR ÜLKE BU SICAKLIK BEBEĞE SIKINTI YAPARMI 2.GÜMRÜK VE HAVAALANINDAKİ DENETLEME KAPILARDAN GEÇERKEN HANİ RADYASYON YAYIYOR YA BEBEĞE ÇOK ETKİLERMİİ LÜTFEEN YARDIIMM :utangac:

canım ya bence riske atıyorsun. doktorlar genelde düşük riski yoksa bişey demiyorlar ama ümrede yorulacaksın, ve sıcak iyi değildir. hatta gebelere sıcak banyo bile önermezler hep ılık yapın derler. yüksek sıcaklık düşük yapmana bile neden olabilir.

gebelikte tansiyon düşüktür, şimdi orda yorulunca daha da düşer.

ama yine de doktoruna danış derim bence.

xraylar içinde o kadar yüksek değil radyasyon oranı diyorlar ama. orada hamile olduğunu belirtip bir bayan tarafından aranmayı isteyebilirsin. ben ne olur ne olmaz diye hamileyken hep öyle yapmıştım.

Buna en iyi hamileliğinizin seyrini takip eden doktorunuz yanıt verebilir kanımca..o bahsettiğiniz xray cihazlarda radyosyon yaymamakta yani bebek ve siz hiç bir şekilde zarar görmemektesiniz.

BAHAR ÇİÇEK BEN DOKTORA SORDUM DA DOKTOR SAĞLIK AÇISINDAN DEĞİL DE ÜMREYE KENDİSİDE GİTMİŞ FAKAT BEYENMEMİŞ ORALARI :1shok: MALESEF O YÜZDEN NE İŞİN VAR ORADA DEDİ BENDE SORAMADIM Bİ DAHA

canım ya bence riske atıyorsun. doktorlar genelde düşük riski yoksa bişey demiyorlar ama ümrede yorulacaksın, ve sıcak iyi değildir. hatta gebelere sıcak banyo bile önermezler hep ılık yapın derler. yüksek sıcaklık düşük yapmana bile neden olabilir.

gebelikte tansiyon düşüktür, şimdi orda yorulunca daha da düşer.

ama yine de doktoruna danış derim bence.

xraylar içinde o kadar yüksek değil radyasyon oranı diyorlar ama. orada hamile olduğunu belirtip bir bayan tarafından aranmayı isteyebilirsin. ben ne olur ne olmaz diye hamileyken hep öyle yapmıştım.

KÜÇÜK KEDİCİK HAKLISIN AMA HAMDOLSUN DÜŞÜK RÜSKİ YOK BİDE ORDA KENDİME DİKKAT EDERİM İNŞ. YAZILDIK BİDE ÖYLE NASİP OLDU Kİ İŞTE İNŞ. Bİ SIKINTI OLMADAN GİDER GELİRİM CEVAPLARINIZ İÇİN TEŞŞEKKÜR EDERİM

KÜÇÜK KEDİCİK HAKLISIN AMA HAMDOLSUN DÜŞÜK RÜSKİ YOK BİDE ORDA KENDİME DİKKAT EDERİM İNŞ. YAZILDIK BİDE ÖYLE NASİP OLDU Kİ İŞTE İNŞ. Bİ SIKINTI OLMADAN GİDER GELİRİM CEVAPLARINIZ İÇİN TEŞŞEKKÜR EDERİM

allah kabul etsin canım. ama çok dikkat et kendine emi. sıcaktan koru. bol bol su iç. bol bol dinlen. dinlenme molalarında ayaklarını yukarı kaldır biraz öyle uzan.

canım inşallah hayırlısıyla gider gelirsin. rabbim yardımcın olsun.

ben de hamile kalmaya çalışıyorum bu ara tutarsa nasıl tatile gitcez onu düşünüyorum. önceki gebeliğimde dış gebelikti o yüzden bi sorunçıksın da istemiyorum.

rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

BAHAR ÇİÇEK BEN DOKTORA SORDUM DA DOKTOR SAĞLIK AÇISINDAN DEĞİL DE ÜMREYE KENDİSİDE GİTMİŞ FAKAT BEYENMEMİŞ ORALARI :1shok: MALESEF O YÜZDEN NE İŞİN VAR ORADA DEDİ BENDE SORAMADIM Bİ DAHA

Daha akılcı bir cevap verse tamam dicem uygun değilsin vs. gibi bu ne demek şimdi doktorun ya çok esprili yada bir hoş

Daha akılcı bir cevap verse tamam dicem uygun değilsin vs. gibi bu ne demek şimdi doktorun ya çok esprili yada bir hoş

YOK ESPİRİ DEĞİL SİNİRLİ BİRİ AMA İŞTE İŞİNDE İYİ SESİMİ ÇIKARMADIM.:1shok:

ne güsell yaa rabbim verir kolaylığını sende kendini fazla yormazsın sık sık dinlenirsin rabbim bizede nasip eder inşallaaaah ayy bizim içinde dua et rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versinn çok şanslısınn çookjeyyar

Ah Canim Haticemm Inş.söz Dua Edicem Rabbim En Kisa Zamanda Hayirlisi Ile Kucaklarinizi Sağlikli Hayirli Bebekler Versin.söz Oralarda Size Dua Edicem

Allah yardımcın olur canım.sen hiç endişelenme rabbimin hoşnut olacağı büyüyk bi güzellikte bulunup umreye gidiyosun.sen sadece "duanı eksik etme.inş bizde eşimle temmuzda gideceğiz inş rabbim bizede nasip eder.Allah dualarını kabul eylesin bize de duaanda yer ayır inş.ALLAHA EMANET OLUN.

Allah yardımcın olur canım.sen hiç endişelenme rabbimin hoşnut olacağı büyüyk bi güzellikte bulunup umreye gidiyosun.sen sadece "duanı eksik etme.inş bizde eşimle temmuzda gideceğiz inş rabbim bizede nasip eder.Allah dualarını kabul eylesin bize de duaanda yer ayır inş.ALLAHA EMANET OLUN.

AY NE GÜZEL SİZDE GİDİYONUZ İNŞ. SİZLERE DUA EDİCEM ORDA BENİ RAHATLATTINIZ ALLAH RAZI OLSUN SEVİYORUM SİZLERİ YA.KASEM İNŞ RABBİM SENİNDE DUALARINI KABUL ETSİN.:emir_bebek:

hepimize dua et canım. kendine çok çok dikkat et emi. allaha emanet ol. hayırlısıyla gidip dönersin inşallah.

Ah Canim Haticemm Inş.söz Dua Edicem Rabbim En Kisa Zamanda Hayirlisi Ile Kucaklarinizi Sağlikli Hayirli Bebekler Versin.söz Oralarda Size Dua Edicem

inşallah cnm hayırlısıyla gidip gelirsin (kıs senin ziyaretci mesaj kutun yok varda benmi göremiyomm benneyaptımki )

hayırlısıyla hiçbirşey olmaz. allaha emanet olun bebişinle herşeyde bir hayır vardır mevlam sabrını verir diye düşünüyorum. küçücük bebekleri hacca götürüyorlar umre ise daha rahattır diye düşünüyorum. mevlam herkese oraları görmek el yüz sürmek nasip etsinm. hayırlısıyla gitmek gelmek nasip etsin mevlam. canını sıkma hiç. rahat ol allaha sığın bu yeter.

Balim Nur Amin Inş.hepimiz Oralari Görelim Inş.bu Arada Aklima Bişey Geldi Oralari El Yüz Sürmek Dedin Ya Benim Doktorum Dediki Elini Sakin Yüzüne Sürme çocuk Lekeli Olur Dedi.hani çok Istediği Bişeyi Yiyince Biyerine Sürersen Lek çikarmiş Ya Ay Doğrumu Acaba

nası bi doktormuş o ya kız bi diplomasına falan baksaydın çakma doktor falan olmasın hep dr lar demezmi kocakarı masallarına inanmayın diye senin dr baya ilginçmişkafamçokkarıştı

canim allah kolayligini verir kalbini ferah tut,belki o mübarek topraklarda hic olmadgin kadar iyi olacak her sey,bol bol zem zem ic hurma ye,kendini cok yormadan ibadetlerini yap,allah kolayligini verir,bizim icinde dua et insallah

canim allah kolayligini verir kalbini ferah tut,belki o mübarek topraklarda hic olmadgin kadar iyi olacak her sey,bol bol zem zem ic hurma ye,kendini cok yormadan ibadetlerini yap,allah kolayligini verir,bizim icinde dua et insallah

2008 de yazilmis bu mesaj,eski yaniiiii

Back
X