Her gebelik bir olmaz inancıyla yavruşumun da kardeşi olsa güzel olur diye planlı olarak hamile kaldım. Şikayeti olmayanlar yatsın kalksın şükretsin.
Ilk hamileligim faciaydı , ikincisi daha da fena. Ilanilmaz zorlaniyorum.
Sabahtan aksama kadar kafami kaldirdigim anda lavaboya kosuyorum. Bi de midem cok hassas zaten cikana kadar kizim bana bisey oluyo diye basıyor çığlığı. Yalnizim da.
Disari sicaktan cikamiyorum klima aciyorum o da bana misin demiyor.
Tabi tüm sikayetlerim baslayali 4- 5 gün oldu. 8+3 haftalık bugün. Hatta esimle uzerine konustuk daha gecen hafta. Masallah hatun iyisin dedi. Yani zamanı belli olmuyor gercekten. Allah kolaylık versin hepimize. Yedigim ictigim midemde kalmiyor yiyesim gelmiyor bu defa.
Aynı zamanda emziriyorum , kızım diş çıkarıyor ve tabii memeye yapisik geziyor. Ev temizlik bekliyor,koca yemek, bebem meme
bunalıma giriyorum.
Uykusuzluk, halsizlik, uyudugum anlarda kabuslar...
Heee ama kucagima alinca hepsini unutacagim o ayrı. Yeter ki saglikli olsunlar