8.AY burun estetiği

Senin ameliyattan ne istediğine bağlı canm. Eğer doğal bir burun istemissen burnun çok doğal duruyor. O hafif kemer doğallık katmış. Ameliyatki olduğu hiç anlasilmiyor.Ama mükemmel burun görünümünü bozuyor tabi ki. Bence burnun iyi.

Ameliyat olmuş gibi gözükmüyo(doğallığından bahsetmiyorum). 8 aydan sonra kemerin gideceğini sanmıyorum.Doktorunuzla konuştunuz mu kolay bir şekilde orası törpülenebilirse yaptırabilirsiniz.Ama uğraşmak istemiyosanız da burnunuz yüzünüze gidiyo bence güzel görünüyorsunuz.

Sizce nasıl duruyor hafif kemer kalmış gider mi 1 yıla kadar? Eki Görüntüle 2274489
Kim sana bu kemerin gidecegini soyluyor mucizemi bekliyorsun yakasina yapissana dr un 8. Ay gayet belirleyicidir odem sifir burnunda zaten ince derilisin kemerini torpuletirmisin lazerlemi sekillendirirsin bilmem de eski burnunu da biliyorum bu halinin 2 kati kemerli evet bi oncekinden iyi ama yapilmamis gibi bi iki beden kucultulmus gibi sadece ,kim gecer diye avutuyorsa bu msjlari okut lutfen guzel bir kizsin kafana da takmissin besbelli ama asla estetik bir burun degil duz olsYdi kalkikligida iyiydi ama degil 15 20 dk lik bir operasyonla mutlu olucaksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…