Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
8 ay once burun estetigi oldum burnum eskisinden kalin ve buyuk neyapmaliyim sizce :(:(
kizlar 8 ay once burun estetigi oldum ve burnum eskisinden kalin neyapcagimi bilmiyorum artik hic umudum kalmadi cunki simdiye kadar coktan inmesi ve seklinin cogunu almasi gerekiyordu moralm ck bozuk
Seni uzmek istemem ama benimde basimdan ayni olay gectigi icin anliyorum seni bu gune kadar inmediyse artik duzelmez sen en iyisi yavas yavas revizyon dr aramaya basla
Seni uzmek istemem ama benimde basimdan ayni olay gectigi icin anliyorum seni bu gune kadar inmediyse artik duzelmez sen en iyisi yavas yavas revizyon dr aramaya basla
REVİZYON İÇİN ŞUAN PARA MAALESEF AYIRAMAYACAĞIM DERSHANEYE YAZILDIM BİR SÜRE BU BURUNA YANİ İŞKENCEYE KATLANACAĞIM PARAMIZLA REZİL OLMAK TABİRİ UYUYOR BENİM DURUMUMA
REVİZYON İÇİN ŞUAN PARA MAALESEF AYIRAMAYACAĞIM DERSHANEYE YAZILDIM BİR SÜRE BU BURUNA YANİ İŞKENCEYE KATLANACAĞIM PARAMIZLA REZİL OLMAK TABİRİ UYUYOR BENİM DURUMUMA