- 29 Mayıs 2016
- 563
- 614
- 103
- Konu Sahibi Misirpatlagi
-
Allah sabır versin canım bir daha da göstermesin inşallah böyle kötü şeyleri. Üremeye yardimci tedaviler olabilirsin. Klomen, aşılama gibi. Beklemek istemiyorsan klomenle baslayabilirsin :)Merhaba arkadaşlar hiç bir sorun yokken 8.ayında bebegimin kalp atışlarını alamadık... bebek yan durduğu içinde Sezaryen oldum o şokla neler yaşadım anlamadım bile.. evet Allah böyle istedi Hamd olsun böylesi daha hayırlı inanıyorum ve sonra araştırmalara başladık. Doktorum sezaryenda rahimde Septum (perde) olduğunu söyledi hsg sonucu histereskopi ile ameliyat oldum. Sezaryen olduğum için biraz daha beklemem gerekiyordu tekrar bebek düşünmek için.sonra pıhtılaşma testi yaptırmaya karar verdik ve sonuçlarda orta riskli grupta olduğumu yani gebeliğim boyunca iğne ve ilaç kullanmam gerektiğini öğrendimolsun dedim yinede en azından bi çözümü var 9 ay boyunca her gün iğne vurulacak olmak bana ürpertici gelse de böyle de basit bi önlemle ve Allahın izni ile kucağıma çocuğumu alailecek olmak beni rahatlatıyor ocak ayından beri korunmayı bıraktık her adetimde de hormonlarıma bakıyoruz herşey normal neden hala hamile kalmadığımı düşünmeden edemiyorum bi sorun mu var acaba ne yapmam gerekiyor önerileriniz var mı arkadaşlar? Sormak İstediğiniz bişi varsa ben de cevaplayabilirim
Allah sabır versin canım bir daha da göstermesin inşallah böyle kötü şeyleri. Üremeye yardimci tedaviler olabilirsin. Klomen, aşılama gibi. Beklemek istemiyorsan klomenle baslayabilirsin :)
rabbim daha beterinden korusun
inşallah hamile kalırsın canım
Canım Allah sabir versin.diger topiklerde senin gibi 9 ay boyunca igne kullanip bebegini kucagina alanlar var.en ustteki sezaryanla bebbegimi kaybettim basligina bakabilirsinMerhaba arkadaşlar hiç bir sorun yokken 8.ayında bebegimin kalp atışlarını alamadık... bebek yan durduğu içinde Sezaryen oldum o şokla neler yaşadım anlamadım bile.. evet Allah böyle istedi Hamd olsun böylesi daha hayırlı inanıyorum ve sonra araştırmalara başladık. Doktorum sezaryenda rahimde Septum (perde) olduğunu söyledi hsg sonucu histereskopi ile ameliyat oldum. Sezaryen olduğum için biraz daha beklemem gerekiyordu tekrar bebek düşünmek için.sonra pıhtılaşma testi yaptırmaya karar verdik ve sonuçlarda orta riskli grupta olduğumu yani gebeliğim boyunca iğne ve ilaç kullanmam gerektiğini öğrendimolsun dedim yinede en azından bi çözümü var 9 ay boyunca her gün iğne vurulacak olmak bana ürpertici gelse de böyle de basit bi önlemle ve Allahın izni ile kucağıma çocuğumu alailecek olmak beni rahatlatıyor ocak ayından beri korunmayı bıraktık her adetimde de hormonlarıma bakıyoruz herşey normal neden hala hamile kalmadığımı düşünmeden edemiyorum bi sorun mu var acaba ne yapmam gerekiyor önerileriniz var mı arkadaşlar? Sormak İstediğiniz bişi varsa ben de cevaplayabilirim
Merhaba geçmiş olsun bende 1 eylül de 38 haftalık bebeğimi kaybettim sebebi belli değil kakasını yemiş dediler ve sezeryan doğum yaptım 6 ay geçince tekrar düşünüyorum inşallah sizin ne kadar oldu doğum yapaliMerhaba arkadaşlar hiç bir sorun yokken 8.ayında bebegimin kalp atışlarını alamadık... bebek yan durduğu içinde Sezaryen oldum o şokla neler yaşadım anlamadım bile.. evet Allah böyle istedi Hamd olsun böylesi daha hayırlı inanıyorum ve sonra araştırmalara başladık. Doktorum sezaryenda rahimde Septum (perde) olduğunu söyledi hsg sonucu histereskopi ile ameliyat oldum. Sezaryen olduğum için biraz daha beklemem gerekiyordu tekrar bebek düşünmek için.sonra pıhtılaşma testi yaptırmaya karar verdik ve sonuçlarda orta riskli grupta olduğumu yani gebeliğim boyunca iğne ve ilaç kullanmam gerektiğini öğrendimolsun dedim yinede en azından bi çözümü var 9 ay boyunca her gün iğne vurulacak olmak bana ürpertici gelse de böyle de basit bi önlemle ve Allahın izni ile kucağıma çocuğumu alailecek olmak beni rahatlatıyor ocak ayından beri korunmayı bıraktık her adetimde de hormonlarıma bakıyoruz herşey normal neden hala hamile kalmadığımı düşünmeden edemiyorum bi sorun mu var acaba ne yapmam gerekiyor önerileriniz var mı arkadaşlar? Sormak İstediğiniz bişi varsa ben de cevaplayabilirim
Merhaba geçmiş olsun bende 1 eylül de 38 haftalık bebeğimi kaybettim sebebi belli değil kakasını yemiş dediler ve sezeryan doğum yaptım 6 ay geçince tekrar düşünüyorum inşallah sizin ne kadar oldu doğum yapali
Ben de önceki sene 39.haftalk bebegimi kaybettim maalesef.sezaryanla dogum yapmıştım 18.ayda cok sukur ikinci bebegimi kucağıma aldm.bana doktor beklemek icin 6 ay yeterli demistiMerhaba geçmiş olsun bende 1 eylül de 38 haftalık bebeğimi kaybettim sebebi belli değil kakasını yemiş dediler ve sezeryan doğum yaptım 6 ay geçince tekrar düşünüyorum inşallah sizin ne kadar oldu doğum yapali
Çok teşekkür ederim.Allah size nasip etmiş uzun ömürler versin inşallah..6.ayı bekliyorum bnde tekrar teşekkür ederim.Canım benim Allah yardımcın olsun. Zorlu bi süreç geçirdim tekrar hamile kalıp temmuz 27de kucagima kızımı aldim cok şükür. Iki dogum arasi tam 2 sene oldu. Ama ben korunmadim 2 3 aydan sonra kismet olmadı. Cok arayi acmadan düşün ne zaman tutacagi belli olmaz. Bi cok arkadasim var 40ı çıkıp hamile kalan. Güzel beslen moralini yuksek tut. Saglikla kavusursun kuzuna insallah
Siz niye kaybetmiştiniz ve tavsiye ettiğiniz bişey var mı şuan hamilelik fikri bile korkutucu geliyo bana.Ben de önceki sene 39.haftalk bebegimi kaybettim maalesef.sezaryanla dogum yapmıştım 18.ayda cok sukur ikinci bebegimi kucağıma aldm.bana doktor beklemek icin 6 ay yeterli demisti
Normal dogumu bekliyordum.gebeliktebhicbir sorunum yoktu.son anda sancı başlayınca plesanta rahimden ayrılmış.ve ben hastanedeyken oldugu ic8n muaeyenede bebegin kalp atışları vardı. Acil sezaryana alndm ama kurtulamadi maaleser.Ben de deli gibi hembebek istiyordum hem fe aynı seyi yasamaktan ödüm kopuyordu.cok şükür Allah nasip etti.ins sizlere de nadip olurSiz niye kaybetmiştiniz ve tavsiye ettiğiniz bişey var mı şuan hamilelik fikri bile korkutucu geliyo bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?