8.ayda durumunuz nedir?

smnsmn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2010
10
0
36
Antalya
arkadaşlar oğluşumla artık 8.ayı bitiriyoruz...paşa iyice hareketlendi,emeklemek konusunda uzman oldu,tutunup ayağa kalkmak konusunda ise tez aşamasında:)yalnız geceleri sıkıntı yaşamaya başladık uyumuyor yani daha doğrusu çok uyanıyor,ağlıyor kucağıma alıyorum pişpişliyorum dalar gibi oluyor yatağına koyuyorum,15 20 dakka bilemediniz yarım saat sonra gene aynısı oluyor.2 saat deliksiz uyursak vay be ne uyumuşuz diyorum.sütüm iice azaldı emzirmeye çalışıyorum hala ama gece sıkıntılı durumlarda mama veriyorum.çok huzursuz uyuyor bu da beni huzursuz ediyor.neden oluyor ve ne yapmam lazım hiç bilmiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.
birde nu ayda olan arkadaşlarım günlük öğünlerinde ne yedirdiklerini yazarlar ve günde kaç cc mama verdiklerini yazarlarsa sevinirimm
......

biz henüz 7.aydayız öyle emeklemek yok henüz.ama 2 gecedir çok sık aralıklarla ağlıyor emmek istiyor ama yetmıyor doymuyor galiba,biberon da almıyor ben de karakara düşünüyorum napacağım diye.ki zaten coook zor uyuyan bi bebek...

canım bebeğindeki sıkıntı diş sıkıntısı da olabilr.bazen huysuzlukları çok uzun sürebiliyor.
belki büyüme atağı olabilir.büyüme atağı diye araştır haftasına denk geliyorsa büyüme atağıdır.

benim kızda 8.5 aylık.geceleri çok sık uyanıyordu.bakıcısı gündüz kollarını hafifçe battaniye ile kapatıyormuş.geceleri bende denedim 1.5 2 saat uyur oldu

diş sıkıntısı olabilir. benim kızım 8.5 aylıkken cıkardı ilk dişlerini. 4-5 gün uyutmadı deli oldum.
ağrı kesici ateş düşürücü pedifen vermişti doktor. bir çay kaşığı ondan veriyordum bide diş jeli sürüyordum
2-3 saat götürüyordu onu. emziriyordum ben o yuzden kac cc mama içiyorlar bilmiyorum.. bitiremeyebilir ama 90cc falan hazırla genede sen. ben kızım 3 kere kalkıp azar azar içiyordu süt.

meraba arkadaşlar tamda bene bu konuyla ilgili başlık acacaktım benım oğlumda 7 doldu 8 aydan gun alıyor ve gecelerı cok sık uyanıyor ne yapcamı şaşırdım uyanıyo benı emıyo ama emmede doymak amaclı değil bı fırt cekıyo sonra donuyo 5 dakka sonra tekrar bana donuyo bı fırtta cekıyo bole gunduzlerı maksımum 45 dakıka uyuyor gece yatıs 7 8 ama sabah tam 7 de kalkıyo ve ben o gece 15 20 kere uyanıyorum ne yapmamız lazım uzun uyuması ıcın bılmıyorum cok zor uyumayan bebek bu arada benımoğlum devam sutu hıc ıcmıyor emerek ve ek gıdalarla gunumuz bıtıyor gerı gerı emeklıyor ılerı daha emeklemıyor ve kalkmaya calısıyor yurume calısmalarına bayılıyor rabbım hepımızın evlatlarını bagıslasın