8.ayda kahverengi lekelenme

pamuuuk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2008
26
0
86
41
Ankara
selam arkadaşlar.dün akşamdan beri kahverengi lekelenmelerim oluyo.8.ayımdayım.doktora gittim bişey çıkmadı ama hala geçmedi de.çok telaşlanıyorum.başına bu ayda böyle bişey gelen var mı?

benim değil ama geçen sene bu vakitler doğum yapan eltimde olmuştu canım
lekelenme olmus; bi hafta devam etmiş dr sıkıntı yok olabilir demiş; bi haftasonra da açılması olup normal doğum yaptı canım.
dert edilecek bişey değil demiş dr'un ama doğuma az kaldığının belirtisii olabilir belki..

Benimde 28 haftalıkken az miktar kırmızı kanamam olmuştu ve devamında 4 gün kahverengi şeklinde devam etti ve kesildi sonra. şimdi 33.haftamdayım. erken doğum riskim var canım. sende dikkatli ol. sürekli uzan dinlen mümkünse

acaba yorgunluktan mı bilemiyorum.bu hafta doğum iznim başlıyo.çalışabilir raporu alacaktım almasam mı ?

Yaptığın iş ne olursa olsun uzanma fırsatın olmuyodur ve haliyle yoruluyorsundur mutlaka. bence çalışmaya çok ihtiyacın yoksa o raporu alma ve evinde güzelce dinlen. çünkü kahverengi lekelenme allah muhafaza kırmızıya dönüşürse çok acı çekersin sonra canım.

öğretmenim.çok yoruluyorum okulda ondan olabilir belki.yarına bi doktora daha görüncem ona göre karar veririm inş.

Back
X