• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8.ayda yatılı misafir

Ve eşime ikinci çocuk için kesin bir şart koştum. Yine gelip burnumdan getireceklerse ve sen hiçbir şey diyemeyeceksen ben asla ikinciyi istemiyorum dedim. İnanın anlatsam oha dersiniz. Saygı anlayışları kölelik. Kendi evimde sığıntı olmuştum resmen. Bir yandan bebeğimi emzirirken bir yandan hüngür hüngür ağlıyordum bir şey diyemedikçe kendimi yedim bitirdim. Hazmedemediğim şeyleri yutmak zorunda kaldım. Eşim bana hak veriyor ama bir şeyler de yapmıyordu. Ailesi küser de gider diye lohusa halimle beni susturdu. Evlilik öncesi de zaten ailesi çok şey yaşattı bir de üstüne evimden çıkmadılar. Çalışan bir gelinden şimdi bile gelip hizmet bekliyorlar. Akşama dek çalışıp bir de onlara hizmet ettim. Çocuğum şuan dört yaşında. Annemler gidince geliyorlar bana eziyet edip gidiyorlar.

Allah herkese kendi gibi gelin versin.
Hangi ara biz böyle insanlıktan çıktık anlamıyorum. Kadın kovmaktan beter etmiş yaşlı başlı insanları herkeste şakşakçılık yapıyor. yok özgürlükmüş de yok sınırlarıylış da yok bilmem ne.
(İkinci hamileliğim çok sıkıntılı ve son 3 ayı hastanede yatarak geçip erken doğum yapmış biri olarak söylüyorum)
Kadın hasta değil alt tarafı hamile. her kadının 2 3 kere eskilerin 8 10 kere başına gelen bir SÜREÇ. Sanarsın herkes premses... Herkesin sınırı var kv kp ile sorunu var(benim de var) ama meyvesini yediğiniz ağaca biraz saygı yahu.
ne terbiyesizlikleri kalmış ne hadsizlikleri. Ayıp . Hepiniz yarın birgün onların yerinde olacaksınız. pencere kenarlarında evlat beklerseniz görürsünüz o zaman.

Allah herkese kendi gibi gelin versin.
Hangi ara biz böyle insanlıktan çıktık anlamıyorum. Kadın kovmaktan beter etmiş yaşlı başlı insanları herkeste şakşakçılık yapıyor. yok özgürlükmüş de yok sınırlarıylış da yok bilmem ne.
(İkinci hamileliğim çok sıkıntılı ve son 3 ayı hastanede yatarak geçip erken doğum yapmış biri olarak söylüyorum)
Kadın hasta değil alt tarafı hamile. her kadının 2 3 kere eskilerin 8 10 kere başına gelen bir SÜREÇ. Sanarsın herkes premses... Herkesin sınırı var kv kp ile sorunu var(benim de var) ama meyvesini yediğiniz ağaca biraz saygı yahu.
ne terbiyesizlikleri kalmış ne hadsizlikleri. Ayıp . Hepiniz yarın birgün onların yerinde olacaksınız. pencere kenarlarında evlat beklerseniz görürsünüz o zaman.
Kimin ne terbiyesizliğini anladınız anlamadım. Ben zaten sustum hep susmak ne zamandan beridir terbiyesizlik olmuş. Siz ne yaşadığımızı nereden biliyorsunuz. Kimse anne baba diye kimseye eziyet etme hakkına sahip değil buna rağmen ben hep yuttum. Allah'a havale ettim. Böyle bir kaynanan olacaksam eğer Allah bana erkek evlat nasip etmesin o hakla ahirete gideceğime oğlum hiç olmasın daha iyi. Ben kendime güveniyorum hiç kimseye eziyet etmem ama dediğiniz gibi biri olacaksam da olmasın gelinim yazık olur. Ben sustuğum için zaten psikiyatri ilaçları aldım ha doğru doktor da bişey bilmiyor şeker gibi ilaç yazıyor değil mi? Gerek duymadığı hastaya hiç bir dr o ilaçları yazmaz. Ve evet haklısınız Allah herkese kendi gibi gelin versin amin

Kadını kovduğumu da hangi cümleden çıkarttınız acaba merak ediyorum. Onlar sıkıya gelemez zaten dedim. Kendileri sorumluluktan kaçtı tatillerde geliyorlar çocuğa bakmamak için yeterince açıklayıcı olmuştur diye düşünüyorum.

Kadını kovduğumu da hangi cümleden çıkarttınız acaba merak ediyorum. Onlar sıkıya gelemez zaten dedim. Kendileri sorumluluktan kaçtı tatillerde geliyorlar çocuğa bakmamak için yeterince açıklayıcı olmuştur diye düşünüyorum.
Size yorum yapmamis ki yazdikca yaziyorsunuz
Insanlar konu sahibine yorum yapar
Derdiniz varsa yeni konu acin , size yapilsin yorum

Size yorum yapmamis ki yazdikca yaziyorsunuz
Insanlar konu sahibine yorum yapar
Derdiniz varsa yeni konu acin , size yapilsin yorum
Bunca zaman sonra yazılınca laf onu savunan onu savunur tarzda yazan bana da geliyor. Yazan konu sahibini destekliyorum ben de. O kişiyi anlıyorum. Damdan düşenin halini damdan düşen anlar. Direk bana yazılmamış evet ama bize de o laflar.

Bunca zaman sonra yazılınca laf onu savunan onu savunur tarzda yazan bana da geliyor. Yazan konu sahibini destekliyorum ben de. O kişiyi anlıyorum. Damdan düşenin halini damdan düşen anlar. Direk bana yazılmamış evet ama bize de o laflar.
Sizin yorumunuzu okumamistir bile belki de
Burada konuya yorum yapilir
Size yapacak olan benim yaptigim gibi alintilar
Ve forumun kurallari var , polemik yasak
Yani konuya yorum yapan uye ile polemige giremezsiniz
Bir okuyun isterseniz uye oldugunuz forumun kurallarini

Sizin yorumunuzu okumamistir bile belki de
Burada konuya yorum yapilir
Size yapacak olan benim yaptigim gibi alintilar
Ve forumun kurallari var , polemik yasak
Yani konuya yorum yapan uye ile polemige giremezsiniz
Bir okuyun isterseniz uye oldugunuz forumun kurallarini
Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için

Kimin ne terbiyesizliğini anladınız anlamadım. Ben zaten sustum hep susmak ne zamandan beridir terbiyesizlik olmuş. Siz ne yaşadığımızı nereden biliyorsunuz. Kimse anne baba diye kimseye eziyet etme hakkına sahip değil buna rağmen ben hep yuttum. Allah'a havale ettim. Böyle bir kaynanan olacaksam eğer Allah bana erkek evlat nasip etmesin o hakla ahirete gideceğime oğlum hiç olmasın daha iyi. Ben kendime güveniyorum hiç kimseye eziyet etmem ama dediğiniz gibi biri olacaksam da olmasın gelinim yazık olur. Ben sustuğum için zaten psikiyatri ilaçları aldım ha doğru doktor da bişey bilmiyor şeker gibi ilaç yazıyor değil mi? Gerek duymadığı hastaya hiç bir dr o ilaçları yazmaz. Ve evet haklısınız Allah herkese kendi gibi gelin versin amin
ne yasadıgınızı elbette bilemem. Terbiyesizlik yapmışsınız demedim kv kp yapılan yorumlarda ne terbiyesizlikleri kalmış ne bişey dedim. Odalara çekilmek , sizinle sürekli bereber mi oturacağim demek yani anlattığınız kadarına yapılan bir yorumdu. Orası sizin eviniz ve gelen tanrı misafiri.
kimin ne yaşadığını kimse bilemez ki bayramda kv kp meseleleri yüzünden boşanmayı bile düşündüm. Psikolojim bitik durumda. Hariçten gazel okumadım size dediğim gibi anlattığınız kadarına yorum yaptım.

ne yasadıgınızı elbette bilemem. Terbiyesizlik yapmışsınız demedim kv kp yapılan yorumlarda ne terbiyesizlikleri kalmış ne bişey dedim. Odalara çekilmek , sizinle sürekli bereber mi oturacağim demek yani anlattığınız kadarına yapılan bir yorumdu. Orası sizin eviniz ve gelen tanrı misafiri.
kimin ne yaşadığını kimse bilemez ki bayramda kv kp meseleleri yüzünden boşanmayı bile düşündüm. Psikolojim bitik durumda. Hariçten gazel okumadım size dediğim gibi anlattığınız kadarına yorum yaptım.
Dinimizde üç günden fazlası misafirlik olmuyor. Elbetteki anlayamazsınız sizin de başınıza gelmiş ben de sizi anlayamam hakkıyla geçmiş olsun ama inanın ki Allah haklının yanında oluyor. Allah bizlere sabır onlara da hidayet versin ne diyelim :)

Pardon ya size ne oluyor. Ben sizi konu sahibi sandım. bi de cevap vermişim. Konu sizin mi ki saldırıya geçtiniz.
İşte siz beni konu sahibi sanıp yazmışsınız ben de sizi bana yazdınız sanıp yazdım. Ama saldırı ne alaka kendimi savundum ufak bir yanlış anlaşılma oldu aramızda. Size de geçmiş olsun hanımefendi.

#Milana22 tesekkür ederim.
Dinimizde 3 günden fazla misafirlik yasak madem o kadar dine göre yaşıyorsak sebep ne olursa olsun anaya babaya off demek bile büyük günah.
Nese konu zaten eskiymiş. Selametle

Back
X