Bebek Beslenmesi 8 aylik bebegim cok istahsiz

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Arzu_12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2017
144
51
98
38
Selam kızlar yardim edin akıl verin bana ne olur kızım.gayet güzel mama içiyordu 3-4 kez
Corba meyve püreleri yoğurt herşey yerdi ama şuan çok iştahsız mama kesinlikle içeremiyorum reddediyor hep uykuda deniyorum en fazla 30ml icip bırakıyor ne yapacagimi sasirdim artık bazen günde sadece 2bez dolduruyor bazen 3.
Doktora götürdüm bazen iştahsızlık olabilir normal dedi idrara bakti iltahap falan var mı diye ama temiz çıktı kana bakmadı kendi huysuz değil keyfi yerinde ama yemediği için ben çok telaslaniyorum başına gelen var mı yardımcı olun bana lütfen.

Bazi donemler hicbirsey yemediklero oluyor. Genelde dis donemleri oluyor. Dis cikariyor olabilir

İçinizi rahatlatmak için yazıyorum şuan.
Benim oğlumun korkunç iğrenç bi yeme düzeni var.
Çok şükür anası benim ve gamsızım, başka ana olsa üzülmekten ince hastalığa yakalanırdı.
Emiyorken emiyo zaten ordan alıyo diye hiç sallamadım. 20 ay emdi o sebeple rahattım. Ama şuan 33 ayı bitti ve inanın bu akşam yediği şu
Bir dilim karpuz
5 siyah zeytin
3-5 spagetti .

Dün akşam mesela sadece 3 adet patates kızartması yedi.

Bazı günler aç duruyor.
Bi bardak elma suyu içip gün kapadığını biliyorum.
Ve ölmedi yani yaşıyor
Hiç de dert edemem kendime , zaten yeterince kaprisli. Ne yerse yesin benim midem mi canım banane diyorum yatıyorum yani.

Siz de kendinizi yıpratmayın
Çocuğu da zorlarsanız iyice irrite olup komple yemrk travmasına dönebilir.

Diş de geliyo olabilir dicem ama keyfi yerinde diyosunuz.

Işte bazı
Işte bazı dönemler oluyor sadece 2 bez değiştiriyorum normal olabilir mi doktora götürüyorum normal baz dönem oluyor öyle iştahsızlık diyor.
Bide benim.kizim kansız kan şurubu verdi doktor o yüzden de acaba iştahsızlık olabilir mi kilosu bir al aslında 8 600 8 aylık şuan

Benim oğlum 8 aylıkken kesin daha zatiyoftı
Çünkü 6 aylık sıralamaya başlamıştı uzun süre çok az kilo aldı ama dediğim gibi onu da takacak halim yoktu .
Kansızlık da genetik bişi kesinlikle.
Bende yok
Oğlumda da yok
Tüm gebeliğim ve emzirme boyunca sdce salata sebze yedim mesela, oğlum da ağzına et sürmez yani. Yok ama..
ben cidden beslenmeyle alakası olduğundan şüpheliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…