Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızım 14 aylık 9 kg. ebe normal diyor. sizinde aşırı zayıf değil sankiYüzde 25 persentili 3700 doğmuştu ama şu an 7800 kilosu ikimizde kilolu bebeklermişiz
Boyu uzun gidiyor doktor gelişiminde sıkıntı yok diyor o yüzden ama çevre hep zayıf bu çocuk diyor canım sıkılıyorBenimde 8 aylık bebeğim zayıf deneyimleri dinlemek için burdayım. Sizin yine iyiymiş benimki 2500 doğdu şuan 6800 ve 8.5 aylık çok moralim bozuluyor peki boyu kaç sizin
Bizimde boyda sıkıntı yok uzaması devam ediyor ama kilo alımı çok yavaş bizzzat doktorda dedi yani iştahsız bide asla ek gıda yediremiyorum yani tek tük üç beş lokma yiyorsa yiyordur ancaBoyu uzun gidiyor doktor gelişiminde sıkıntı yok diyor o yüzden ama çevre hep zayıf bu çocuk diyor canım sıkılıyor
Aynısınj bana dediler karnımdayken minyon bi bebeğin olucak diye öylede oldu. Bemde takılmıyorum bazen gören 4 aylıkmı diye soruyor napayım sağlığı yerinde olsun persentilde ortalama gidiyor aslında ama görenler aa zayıf aa küçük diyor ben minyonum eşim uzun ve iri biri keşke ona benzeseydi ama işte elimizde olmuyor bazen elimden geleni yapıyorum ama olmayıncada olmuyor.9 aylıkken 7.5 kilo idi. Başlarda güzel aldı sonra erken diş çıkardı iştahsızlık vs. oldu. Hep alt sınıra yakın gidiyor kilosu. Eşimde bende minyon, zayıf değiliz. Ben hiç takılmıyorum zayıf laflarına. Sağlığı yerinde olsun da elbet alır. Bi sorunu olduğunu da düşünmüyorum doktorumuz da düşünmüyor. Yapısı böyle demek ki. Hatta hamileyken karnımda da az alırdı kiloyu doktorum minyon olacak demişti. Boyu uzun ama zayıf adam bildi![]()
Boşverin yaa ağzı olan konuşuyor. Benim kızımda 13 aylık geçen ebebekte mama alırken 3 numara aldım arkadaki küçük sandı kaç aylık 3 numara mama alıyorsunuz dediAynısınj bana dediler karnımdayken minyon bi bebeğin olucak diye öylede oldu. Bemde takılmıyorum bazen gören 4 aylıkmı diye soruyor napayım sağlığı yerinde olsun persentilde ortalama gidiyor aslında ama görenler aa zayıf aa küçük diyor ben minyonum eşim uzun ve iri biri keşke ona benzeseydi ama işte elimizde olmuyor bazen elimden geleni yapıyorum ama olmayıncada olmuyor.
Yani napalım sağlığı yerinde olsunda büyürler herhalde bigünBoşverin yaa ağzı olan konuşuyor. Benim kızımda 13 aylık geçen ebebekte mama alırken 3 numara aldım arkadaki küçük sandı kaç aylık 3 numara mama alıyorsunuz dedi![]()
Aynen öyle yaaaYani napalım sağlığı yerinde olsunda büyürler herhalde bigün![]()
Buarada 9 aylıkken 7.5 demişsiniz muhteöelen benimkide o civar olucak şuan nasıl kilosu? Boyu? Her bebek farklıdır kıyaslamak istemitorum ama biz aynı dertten müzdarip olduğumuz için soruyorumBoşverin yaa ağzı olan konuşuyor. Benim kızımda 13 aylık geçen ebebekte mama alırken 3 numara aldım arkadaki küçük sandı kaç aylık 3 numara mama alıyorsunuz dedi![]()
12 ay kontrolünde 8.300, 76 cm idiBuarada 9 aylıkken 7.5 demişsiniz muhteöelen benimkide o civar olucak şuan nasıl kilosu? Boyu? Her bebek farklıdır kıyaslamak istemitorum ama biz aynı dertten müzdarip olduğumuz için soruyorum![]()
Benimde 3 ayı var 12 ayına herhalde anca okadar olucak ozaman12 ay kontrolünde 8.300, 76 cm idi![]()
Olabilir. İştahlı mı bebeğiniz. Benim kızım 4.5 aylıkken peş peşe diş çıkardı aşırı iştahsızlık oldu bizde 10 gün mama içmediği oldu aç durdu resmen. Ondan sonra çöktü. Yüzü tombuldu şimdi baya zayıf gören şaşırıyorBenimde 3 ayı var 12 ayına herhalde anca okadar olucak ozaman
Benimkide bu kış çok hastalandı abisi sayesinde. Hastalandığında yedi emdi ama yinede süzüldü çok evet iştahsız halada öyle ek gıdayı bile aman aman yemiyor hep zorakiOlabilir. İştahlı mı bebeğiniz. Benim kızım 4.5 aylıkken peş peşe diş çıkardı aşırı iştahsızlık oldu bizde 10 gün mama içmediği oldu aç durdu resmen. Ondan sonra çöktü. Yüzü tombuldu şimdi baya zayıf gören şaşırıyor![]()
Aynı bizde öyle şükür eskiye göre yine iyi ama işte genel olarak iştahsızBenimkide bu kış çok hastalandı abisi sayesinde. Hastalandığında yedi emdi ama yinede süzüldü çok evet iştahsız halada öyle ek gıdayı bile aman aman yemiyor hep zoraki
Düzelirler inşallah ben oğlumuda iştahsız büyüttüm 5 yaşında açıldı iştahı inşallah bunun okadar uzun sürmezAynı bizde öyle şükür eskiye göre yine iyi ama işte genel olarak iştahsız