8 aylık Bebek hareketleri

hsrttt

Aktif Üye
Pro Üye
Anneler Kulübü
17 Aralık 2022
3.555
2.076
83
Merhaba hanımlar beni rahatsız eden bi konu varda yardımcı olursanız çok memnun olurum
Bebeğim 8 aylık bazı hareketleri beni rahatsız ediyor tabiki bu durumda doktora da başvuracağım ama sizin yorumlarınız da beni merak ettiriyor.
Normalde ekranla büyüyen bir bebek değil ama 3-4 kere ekran açmışlığım var çok ilgisini çekiyor merak ediyor

ŞUAN YAPTIĞI HAREKTLER

1. Emekliyor ve desteksiz oturabiliyor
2. Kendi başına tutunarak ayağa kalkıyor ve tutunarak yürüyor 6 ayların sonunda böyle yapmaya başladı
3. 20-30 saniye boyunca desteksiz ayakta kalıyor
4. Kediyi biliyor( çok seviyor). / birsey istediği zaman eh eh diyor / aşırı sinirli bi bebek

Beni rahatsız eden hareketleri de şunlar

Duvara yaslanmış olsun koltuğa yaslanmış olsun sallanıyor ve kafasını vuruyor zevk alıyor sanki
Yeni yeni alkış yapmayı öğrendi ama ben alkış yap dediğim zaman yapmıyor kendi kendine yapıyor heyecanlanınca elleriyle dizlerine vuruyor böyle gülerek

Bu arada ismine bakıyor bize karşı gülümsüyor ve seslere tepkisi de var

Bebeğiniz tam bir bebek gibi davranıyor bi salıııııınnnnnnnn. Her hareket dönemsel. Geliyooooo ve gidiyor. Başını vurması da geçicidir.
Dr.Osman gönülal’ın dediği gibi ucube videoları izlemeyin…

İnanın hiç öyle videolar izlemiyorum karşıma çıkmıştı sadece 2 video falan bende de acaba olabilir mi şüphesi oluştu yorumunuzdan sonra gerçekten rahatladım
Çok teşekkür ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…