8 aylık bebek ve kahkaha

ssusam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2023
1.493
2.617
63
Bebeğim 8.aya doğru gidiyor. Sesli güldüğü zamanlar var ama o kadar çok değil. Normalde karşılaştırma yapmayı sevmem ama insanların bebekleri ce ee dediğin an gülüyor ben bebeğim gülsün diye türlü hareketler şebeklikler yapıyorum. Artık acaba mutlu bir bebek mi değil? Güvenli bağlanamadı mi diye sormaya başladım. Bu arada çok fazla sesli gülmese de aşırı sosyal bir bebek ve yabancılara karşı sık sık gülümser. Bilmiyorum belki de ben sesli gülmesi için yeterince komik değilim. Sizin bebekleriniz nasıl hemen kahkaha atıyorlar mi?
Saçma geldiğini biliyorum ama çok neşeli olsun istiyorum

. Bilmiyorum belki de ben sesli gülmesi için yeterince komik değilim.
buraya çok güldüm affedin cocugun mutlu olması sadece kahkaha ile anlaşılmaz ki.. benim oğlum kafamın üzerine oyuncak koyup düsürdüğümde kahkaha atıyor sadece mesela komik de karıyımdır herkes öyle söyler

uyansın kafamın üstüne oyuncak koyup da deneyeceğim. Kedi oldum köpek oldum ce ee nin en kralını yapıyorum yine de küçük hanım eğlenip gülmüyor bu arada başkalarına gülüyor. Mesela arkadaşım odaya biraz paytak yürüyerek giriyor ona sesli gülüyor bende mi sorun var diye düşünmeye bbaşladım. Ben aynısını yapınca deli mi bu kadın bakışı atıyor bazen beni zorbalıyor gibi hissediyorum

benimki yalandan gülmeyi öğrendi bu aralar. bazen yalandan gülüyor yaptığım seye ve zoruma gidiyor kfjjf sanki bizi eylemeye calisiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…