8 aylik evliyim ve..

Atike91

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2016
53
41
3
33
Arkadaslaslar 8 aylik evliyim esimle cok tartismalarimiz oldu hep sacma sapan nedenlerden bense o bagirip cagirdiginda ben hic cevap vermiyorm bunun sebebi tartismanin kesilmesi eger cevap verirsem biliyorm ki cok uzayacak 25 yasimdaym bu yasima kadar hep tartismalrdan uzak duran birisiydm yapim bu kus kalamam kavga ortamini sevmem neyse konuya gelelim simdi esimle aramiz iyi gecen sohpet ediyorduk ona beni 1kelimeyle anlat dedim bana dediki sen eziksin.. Resmen sok oldum ona tartismalarda cevap vermememi eziklik olarak gormus cok uzuldum siz benim yerimde olsaydiniz bunu duyduktan sonra tepkiniz nasil olurdu?

bir sonraki tartışmayı sinsice bekler anasından emdiği sütü burnundan getirirdim..
tartışmanın sonunda da bugüne kadar sana olan sevgimden huzursuzluk çıkmasın diye cevap vermiyordum ama benim ezik olduğumu düşünen adama sevgimde saygım gibi bittiği için bundan sonra böyle işine gelirse derdim..

Bence dalga gecmek amacli söylemiştir ciddi olduğunu düşünmüyorum. kendini uzmene gerek yok

meğer deymezmişsin benim sabırlı susmalarıma öyle ya yontulmamış odun ne anlar

Oooo o zaman bundan sonra gir sen beni derdim
Huzurumuz kacmadin tadimiz bozulmasin iyiyken kotu olmayalim dedim diye ezikmi olduk bundan sonra gor o zaman derdim ve bana bisey deyince lafimi esirgemezdim tabi cok ileri gitmeden..
Arti toplum icindede kendibizi iyi ifade eden biri bisey deyince surekli sessiz kalan biri iseniz belki o oyle algilamistir

Esim bana kotu laf soyleyince. Cnm senden cok bahsettik birazda benden bahsedelim diyorum.:tokat::mapus: Hic soyledigi lafi takmiyorum bile. Sende oyle yaprsan daha farkli davranir sana karsi:KK76:hem boyle evlilikte herseyi takarsan 1 arpa boyu yol alamazsiniz:p

canını sıkmak istemem ama bence genel olarak bunu düşünmüş olabilir. sonuçta sohbet ediyomuşsunuz. geçmiş tartışmalardan konuşmuyordunuz heralde. sen de genel olarak sormuşsun, o da ezik demiş -öküzmüş-.

umarım tartışmalarda sessiz kaldığın için bunu söylemiştir. genel anlamda ezik olduğunu düşünüyorsa durum çok daha kötü.

ayrıca daha ne istiyor ki bu hödük. keşke ben de eşimle tartışma çıktığında çenemi biraz tutabilsem...

Suskunluğum asaletimdendir.
her lafa verecek cevabım var.
ama bir lafa bakarım laf mı diye,
bir de söyleyene bakarım adam mı diye.

Ben böyle özlü bir cevap verirdim. Densiz.

Pişman et onu . Hanfendi olarak görmemişte ezik olarak görmüş okuzcan

Back
X