8 aylik evliyim ve..

ona tartismanin buyumemesi icin sustugumu soyledm istesem herseye verecek cevabim oldugunu soyledm ve biraz alindigimi belli ettim sonrada ben oyle demek istemedm diyip kivirip gonlumu almaya calisti ..
Kendimce sunu belirtirim karsidakine adabini bozmadan cevap vermek ve yerini bildirmek ile saygisizlik etmek arasinda ince bir cizgi vardir. insan kavga etmedende cok guzel bir sekilde hakkini arayip tavrini koyabilir ki sanirim sizin olaylarda siz o tavrida koymayip silik bir karakter sergilemissiniz ve esiniz hakkinizda boyle dusunmus. kimse size esinizle kavga edin demiyor ama size karsi soylenen sozler ve yapilan davranislara karsi bir durusunuz olmali. sizi kirmak istemem ama durus eksikliginiz var ve bu durum boyle devam ederse yani esiniz boyle dusunurse her zaman sizin hakkinizda ev icinde bir birey olarak sizi gormeyebilir hic bir zaman.. benim annemde cok guclu karakterlidir ama babamla kavgalarinda olay buyumesin diye susmustur ve ben hep yanlis oldugunu savunmusumdur. bir gun bir kavgada anneme tak dedi ve gayet kibar bir bicimde babama oyle bir laf dediki babam bir daha o davranisi asla tekrarlamadi ve yillarin aliskanligi bitiverdi. tabi bu bosanma tehdidi falan degildi yanlis anlasilmasin. sadece bir 3. kisi olarak yorum yaptim. disarxan gozuken durum icin...

Arkadaslaslar 8 aylik evliyim esimle cok tartismalarimiz oldu hep sacma sapan nedenlerden bense o bagirip cagirdiginda ben hic cevap vermiyorm bunun sebebi tartismanin kesilmesi eger cevap verirsem biliyorm ki cok uzayacak 25 yasimdaym bu yasima kadar hep tartismalrdan uzak duran birisiydm yapim bu kus kalamam kavga ortamini sevmem neyse konuya gelelim simdi esimle aramiz iyi gecen sohpet ediyorduk ona beni 1kelimeyle anlat dedim bana dediki sen eziksin.. Resmen sok oldum ona tartismalarda cevap vermememi eziklik olarak gormus cok uzuldum siz benim yerimde olsaydiniz bunu duyduktan sonra tepkiniz nasil olurdu?
Canim oncelikle allah mutluluk versin ama evliligin bu zor asamalarì illa ki oluyor biraz daha kendini susarak degilde kendini ifade et susma birbirinizi anlamaya calisin Benimde 1 yili gecti evliligim daha yeni yeni anlamaya basladk birbirimizi yinede sorunlar bitmiyor eminim esine kendini guzel ifade edersen seni anlar

Back