8 aylık kızım beni degil babaannesini seviyor .

Yapmaburun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2014
32
5
16
35
dogru yere mi açtım konuyu bilmiyorum ama kayınvalidem genel olarak iyi bir insandır ama öyle olduğu kadar da kurnaz biraz ben sevmiyorum onu ve ben kimi sevmiyorsam da o insanda mutlaka bir sinsilik oluyor , kızım 8 aylık doğduğunda 40 gunekadar geceleri o baktı kızım onu çok seviyor benim kucağıma gelmiyor ona gidiyor onun da kabarıyor bir yerleri toplum içinde rencide oluyorum gülüyor seviniyor haliyle bana diyor ki emmese gece benimle kalır herkesin içinde diyor bunu ve diyor ki annesine acıktığı zaman gidiyor diyor o kadar zorla gülüyorum ki ama insanlar tarafından anlaşılıyor kıskandıgim çok moralim bozuluyor kızıma çok kızıyorum onu emzirmek bile istemiyorum o böyle yaptıkça çok üzülüyorum daha şimdiden uzuyor beni ne yapıcam bilmiyorum .

SiZ birlikte mi yaşıyorsunuz ve beden doğduğunda babaannesi baktı geceleri?
Ben de bir dönem böyle hissetmiştim. 5ay kadar kayınvalidem bakmıştı çocuğuma benim derse gitmem gerekiyordu. Tam bu 8aylık dönemlerimizdi.
Öncelikle emziriyormuşsunuz zaten,aranızda bir bağ oluşuyor zaten ama siz böyle olumsuz duygularla emziririrseniz etkilenir bebeğiniz.
Bebeğinizle nitelikli zamanlar geçirmeye çalışın,siz onun annesisiniz.en önemli zaman emzirme anları. Emzirirken sevgiyle bakın bebeğinizd,sevgiyle emzirin. Kayınvalidenize kinlenirken beneğinizle iletişiminizi sarsmayın Şuan babaannesine gitse de zamanla size dönecektir.

40 güne kadar babannesi baktı demissiniz ama neden ? size en çok ihtiyacı olduğu zamanlar bol bol emzirmenin gerektiği geceleri sık sık uyandığı bir dönemde neden babaanne baktı onu anlamadım ama üzülmeyin siz annesiniz o babaanne... emin olun sizi daha çok seviyordur ama belki stresinizi ve sinirinizi hissettiği için rahatsız oluyordur, biraz daha relax olmayı deneyin ve kv nizi düşünmemeye çalışın bebeğinize odaklanın herşey yoluna girer.. :)

Canım maalesef bazı babaanneler öyle. Çocuk ona anne dese nasıl mutlu olur. Torununu evlatlık almak isteyen babaanne bile biliyorum. Kendi yemeğini sevdiren, anne yemeğini yemesin isteyen anneanne babaanne bile biliyorum. Ben oğlumu kucağında emzirip uyuttum hep. Bana ayakta salla diye baskı yaptılar. Hayır kolumda dedim. 1,5-2 yaşında bile kolumda uyuttum. Sonradan söylediler. Mesele şuymuş, çocuk annesinin kokusuna alışırmış kucakta, kimsede uyumazmış. Uykusu gelince herkeste bak gibi uyudu. Kızınla güzel vakit geçir. Babaanneyle ne kadar mutlu görünse de, onu istese de hatta ona anne bile dese, sen annesisin. Kayinvalidenin ekmeğine bal sürme. Benim kayinvalidem oğluma bakarken aksama kadar şunu ezberletiyordu. Sen kimin oğlusun, oğluma babasının ismini söyletiyor, o söyleyince baban kimin oğlu diyor, babaanne dedirtip ezber yaptıriyordu utanmadan. Neyseki ayrı şehirlerdeyiz gidecek diye bişey demedim. Eminin senin arkandan neler soyletiyordur, fırsat verme, kızına sahip çık.

dogru yere mi açtım konuyu bilmiyorum ama kayınvalidem genel olarak iyi bir insandır ama öyle olduğu kadar da kurnaz biraz ben sevmiyorum onu ve ben kimi sevmiyorsam da o insanda mutlaka bir sinsilik oluyor , kızım 8 aylık doğduğunda 40 gunekadar geceleri o baktı kızım onu çok seviyor benim kucağıma gelmiyor ona gidiyor onun da kabarıyor bir yerleri toplum içinde rencide oluyorum gülüyor seviniyor haliyle bana diyor ki emmese gece benimle kalır herkesin içinde diyor bunu ve diyor ki annesine acıktığı zaman gidiyor diyor o kadar zorla gülüyorum ki ama insanlar tarafından anlaşılıyor kıskandıgim çok moralim bozuluyor kızıma çok kızıyorum onu emzirmek bile istemiyorum o böyle yaptıkça çok üzülüyorum daha şimdiden uzuyor beni ne yapıcam bilmiyorum .
Öncelikle bu düşünceyi at bakalım kafandan, ben de bir ara öyle hissettim ama malesef öyle olmuyor kazın ayağı:KK70:
Şimdi 23 aylık bir oğlum var babaannesine evet düşkün ama benden daha fazla değil :KK70:
Eve gidince hemen terliklerimi getirir, anne öpsün beni der, bebek bunlar merak etme zamanla sana yönelecektir, günebakan hiç güneşinden vazgeçer mi, çevirir mi yönünü başka yere?

Allah a buyuk konusmayım ama kavga cıkar cıngar cıkar benım cocugumu kmse sahıplenemez
sende ne emzırmek ıstemıom kızıyom dıyon cocugun o senın sen sahıplencen cocugna sahıplenmessen böyle olur

Bebekken fazla haşır neşir olmuslar. Keske olmasalardi. Cocuktur. Buyudukce sna duskun olacaktor ama her agladiginda babaanesine vermeyin ben hallederim deyin.
Her defasinda almasinada izin vermeyin sana alisir cocuk.
Gece falan vermeyin ne diye veriyorsunuz?

Back
X