Bebek Beslenmesi 8 aylık kızım bir şey yemiyor :(

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

yesillim87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2013
38
0
26
Ankara
yaklaşık 3 ay oldu ek gıdaya başlayalı, yaptığım her şeyden sadece bir kaç kaşık alıyor o kadar. Önceleri anne sütü ağırlıklı beslendiği için bunu pek sorun etmedim ama artık anne sütü yetersiz kalıyor. zaten doğduğu zamanlarda da böyleydi, anne sütünü de yeterince almadı kilosu da ortalamanın altında 6.800 gr. bu yüzden. Ne yapacağımı bilemiyorum :43: o yemediğinde ben de yemek yiyemiyorum

Benim oğlum da aynı malesef. 8.5 aylık ne yapsam dört beş kaşık yiyo sadece. Aşırı mama düşkünü. Bi tesadüf olurda çorbasını bitirirse(kii böyle bişe çok nadir olur iki ayda bir filan ) illa ki üstüne mama yiyecek yoksa asla susmaz.ne yapacağım bilmiyorum :(

canım, emzirebildiğin kadar emzir, üstüne ek gıda ver, zorlama, üsteleme, yemedi mi ara ver biraz sonra tekrar dene, artık eline verebilirisn kendi de yer, haşlanmış sebzesini, meyvesini, köfte makarnasını koy önüne kendi yesin, yoğurdu ayran yap alıştırma bardağına koy kendi içsin, belki böyle hoşuna gider.

Bizimki 9 aylik ayni su bile icmiyor bir gogsum neddeyse bos bir gogsumden sut geliyor ona ragmen annesutunden baska bir sey istemiyor biberona alismadi nasil calisicam bilmiyorum bingildagi cokuyor gunduzleri bu yuzden geceleri de 7 8 kere uyaniyor emmek icin cildiricam yaa

Bizimki 9 aylik ayni su bile icmiyor bir gogsum neddeyse bos bir gogsumden sut geliyor ona ragmen annesutunden baska bir sey istemiyor biberona alismadi nasil calisicam bilmiyorum bingildagi cokuyor gunduzleri bu yuzden geceleri de 7 8 kere uyaniyor emmek icin cildiricam yaa

Doktora gittiniz mi? Sizin ve bebeğiniz için zor bi durum bu.

Benim kızımda öyle 9 aylık her kucağına alan zayıflamış zayıflamış insanın moralini bozuyolar naapalım yemiyor :( zorlayınca da ağlama krizi başlıyor .. Zorlamıyorum artık ama çok acıkmasını beklemyorm.çikolata balık kraker pizza kraker yedryorum sürekli.. Yemek de yiyo ama çok değil..

Back
X