Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
8 aylik oglum var ve sürekli ayakta sallanarak uyuyor biraktigim anda ya uyaniyor yada en fazla 10 dk sürüyor. Ne yemek yiyebiliorum yne evimde is yapabiliyorum bu durum cok daraltiyor beni.ayni problemi yasayan varmı nasil biraktirabikirim.
Canim benim Allah yardimcin olsun bende 9 ay salladim ayagimda cok ama cok zor 1 saat hatta daha fazla salladigimi bilirim simdi 13 aylik 9 aylik olunca biraktim ayakta sallamayi simdi yanina yatiyorum uyuyo sukurler olsun biraz zor oluyo alistirmak ama sonrasi cok rahat agliya agliya uyudu hep ilk baslarda ama zamanla alisiyo Allahim yardimcin olsun arkadasimin kizi 3 yasinda hala daha ayaginda salliyo akli ermeden birak canim
8 aylik oglum var ve sürekli ayakta sallanarak uyuyor biraktigim anda ya uyaniyor yada en fazla 10 dk sürüyor. Ne yemek yiyebiliorum yne evimde is yapabiliyorum bu durum cok daraltiyor beni.ayni problemi yasayan varmı nasil biraktirabikirim.
Bende çok çektim bu konuda oğlumda hep ayakta uydurdu bazen iki buçuk saat salladığımı bilirim sinirlerim çok yıpranıyordu sonra evin içine hamak kurduk iki yaşına kadar hemen hemen Hamakta uyudu gece uykusunu bile orda yatarak uydurdu sonra yanına yatarak hikaye okuyarak uyumaya alıştırdık ama bayağı zor oldu Allah yardımcın olsun