Sünnet 8 Aylık Sünnet

emily93

Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2016
93
45
8
Merhaba sevgili anneler 8 aylık oğlumu sünnet ettireceğim doktor klasik yontem ile ve genel anestezi ile yapacağını söyledi. Bu aylara yakın olupta gebel anesteziyle sünnet ettiren var mı acaba? Nasıl geçti nasıl açlık krizini atlattınız?

Umarım yaptıranlar bilgi verir
Konuyu takip edeyim
Oğlum 5 aylık bizde 7. Ayda yaptırmayı düşünüyoruz

Ya evet umarım. işin gerçeği ben sormak için geç kaldım bizim sünnet yarın 8de. Hâlâ daha tereddütlüyüm kendimde 3 kere ameliyat oldum aynı öyle bi korku sonuçta sünnet te ameliyat insanın ici pır pır ediyor.

Ben 11 aylıkken lokal anestezi ile yaptırdım. Genel anesteziye sıcak bakmıyordum ama lokal anestezide de çocuğu tutması çok zor oluyor. 3-4 kişi zor tuttuk işlem bitene kadar. Daha doktor sünnete başlamadan ağlamaya başladı, ta ki sedyeden kaldırılana kadar...

O yüzden genel anestezi tercih etmeniz daha iyi olmuş. Yeme-içme konusunu bilemeyeceğim, bizde öyle bir sınırlama yoktu. Hatta sünnet için gitmemiştik, sünnet öncesi tahlillere bakacaktı sadece. Ama müsaitim, hemen yapabilirim dedi. Eşim dahi yoktu yanımda ama yaptırdım yine de...

Çok çabuk ve sorunsuz iyileşti. Sizin de öyle olur umarım.

Biz de 7 aylikken sunnet ettirmistik. Genel anestezi ile.
Emmek istiyordu vermedikce icim gidiyordu, sonrasinda nasiiil acikmisti cocugum kiyamam:KK61:
Ama sukur gecti gitti hic korkmayin toparlaniveriyo bebisler masallah.
Genel anestezi tercihi iyi olmus bence.
Simdiden gecmis olsun dilerim

Emmek istiyordu vermedikce icim gidiyordu, sonrasinda nasiiil acikmisti cocugum kiyamam:KK61:
Çok teşekkürler yanıtladığınız için peki kaç saat ac bıraktınız benim bebeğim 8de sünnet olacak gece 12den sonra yedirme dediler

Ben 11 aylıkken lokal anestezi ile yaptırdım. Genel anesteziye sıcak bakmıyordum ama lokal anestezide de çocuğu tutması çok zor oluyor. 3-4 kişi zor tuttuk işlem bitene kadar. Daha doktor sünnete başlamadan ağlamaya başladı, ta ki sedyeden kaldırılana kadar...

O yüzden genel anestezi tercih etmeniz daha iyi olmuş. Yeme-içme konusunu bilemeyeceğim, bizde öyle bir sınırlama yoktu. Hatta sünnet için gitmemiştik, sünnet öncesi tahlillere bakacaktı sadece. Ama müsaitim, hemen yapabilirim dedi. Eşim dahi yoktu yanımda ama yaptırdım yine de...

Çok çabuk ve sorunsuz iyileşti. Sizin de öyle olur umarım.
Çok teşekkür ederim cevapladığınız için inşallah bizde anlatırız sağ saglim.. :)

Öyleyse çok sorun olmaz. Gece beslenmesi zaten o aylarda çok ihtiyaç değil. 4-5 aylıkken gece emzirmeyi kesenler var.

6-7 Aydan sonra uykuya dalabilmek için keyfi olarak istiyor bazı bebekler. Sabah da erken olacakmış zaten. O kadar aç kalmaz merak etmeyin.

Hadi insallah ya evet benimkide sırf uykuda kalmak için emmek istiyor artık sallayarak oyalayacağım

Benim oglumda 7 aylik doktorlar genelde, hangi ayi sünnet icin uygun diyorlar, her yerde farkli yaziyor emin olamadim.

Benim oglumda 7 aylik doktorlar genelde, hangi ayi sünnet icin uygun diyorlar, her yerde farkli yaziyor emin olamadim.

Bence bir an önce yaptırın doktorlar bebekliğinde olmayacaksa 2 yaş üstü öneriyor ama en iyisi emeklemeden önce yaptırmak ki iyileşmeleri daha kolay oluyor öbür türlü yürüdüğü zaman hareketliyken koşuyolar düşüyolar yerinde durmuyolar yaraları zor iyileşiyor benim ablam 14 aylıkken yaptırdı bin pişman oldu
Bizde 5 aya 10 gün kala yaptırdık çok şükür iyiki yaptırmışım diyorum

merhaba geçmiş olsun.nasıl geçti sünnetiniz neler yaşadınız bandajı nasıl çıkardınız yazarmısınız

Gece meme istedikçe siz ne yaptiniz peki bende en çok ona üzülüyorum

Back
X