G gunesh9 Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Aralık 2023 2.039 993 43 37 6 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi gunesh9 #1 Bugun transferın 8 cı gun sabah erken gebelık testı yapdım negatıf çıkdı , kanda poztıf çıkma ihtimalı varmı ? Böyle olan varmı
Bugun transferın 8 cı gun sabah erken gebelık testı yapdım negatıf çıkdı , kanda poztıf çıkma ihtimalı varmı ? Böyle olan varmı
candanileri59 Ɓir musallalık saltanatım bu benim... Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 20 Şubat 2022 4.778 En iyi cevaplar 1 2.932 83 6 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi gunesh9 #2 gunesh9 .!.: Bugun transferın 8 cı gun sabah erken gebelık testı yapdım negatıf çıkdı , kanda poztıf çıkma ihtimalı varmı ? Böyle olan varmı Genişletmek için tıkla... 12. Gun kanda pozitif idrarda negatif gördüm ben. Hatira.diye aldik testi eve gittik yaptık negatifti.
gunesh9 .!.: Bugun transferın 8 cı gun sabah erken gebelık testı yapdım negatıf çıkdı , kanda poztıf çıkma ihtimalı varmı ? Böyle olan varmı Genişletmek için tıkla... 12. Gun kanda pozitif idrarda negatif gördüm ben. Hatira.diye aldik testi eve gittik yaptık negatifti.
G gunesh9 Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Aralık 2023 2.039 993 43 37 6 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi gunesh9 #3 candanileri59 .!.: 12. Gun kanda pozitif idrarda negatif gördüm ben. Hatira.diye aldik testi eve gittik yaptık negatifti. Genişletmek için tıkla... Ay içim rahatladı , belkide etken ama bakıyorum burda 8 de her kesde poztıf ondan
candanileri59 .!.: 12. Gun kanda pozitif idrarda negatif gördüm ben. Hatira.diye aldik testi eve gittik yaptık negatifti. Genişletmek için tıkla... Ay içim rahatladı , belkide etken ama bakıyorum burda 8 de her kesde poztıf ondan
G gunesh9 Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Aralık 2023 2.039 993 43 37 6 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi gunesh9 #4 candanileri59 .!.: 12. Gun kanda pozitif idrarda negatif gördüm ben. Hatira.diye aldik testi eve gittik yaptık negatifti. Genişletmek için tıkla... Hangı testden yapmışdımız benım erken gebelık testı
candanileri59 .!.: 12. Gun kanda pozitif idrarda negatif gördüm ben. Hatira.diye aldik testi eve gittik yaptık negatifti. Genişletmek için tıkla... Hangı testden yapmışdımız benım erken gebelık testı
candanileri59 Ɓir musallalık saltanatım bu benim... Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 20 Şubat 2022 4.778 En iyi cevaplar 1 2.932 83 6 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi gunesh9 #5 gunesh9 .!.: Hangı testden yapmışdımız benım erken gebelık testı Genişletmek için tıkla... Hatirlamiyorum yaa baya oldu cunku ama erken gebelik degildi normal gebelik testiydi onda pozitifi ben 16. Gun gordum sanirim tam hatirlamiyorum
gunesh9 .!.: Hangı testden yapmışdımız benım erken gebelık testı Genişletmek için tıkla... Hatirlamiyorum yaa baya oldu cunku ama erken gebelik degildi normal gebelik testiydi onda pozitifi ben 16. Gun gordum sanirim tam hatirlamiyorum
G gunesh9 Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Aralık 2023 2.039 993 43 37 7 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi gunesh9 #6 candanileri59 .!.: Hatirlamiyorum yaa baya oldu cunku ama erken gebelik degildi normal gebelik testiydi onda pozitifi ben 16. Gun gordum sanirim tam hatirlamiyorum Genişletmek için tıkla... InshAllah bende öğle olur
candanileri59 .!.: Hatirlamiyorum yaa baya oldu cunku ama erken gebelik degildi normal gebelik testiydi onda pozitifi ben 16. Gun gordum sanirim tam hatirlamiyorum Genişletmek için tıkla... InshAllah bende öğle olur
D duygusfth Yeni Üye Kayıtlı Üye 8 Haziran 2024 69 32 3 34 11 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi gunesh9 #7 gunesh9 .!.: Bugun transferın 8 cı gun sabah erken gebelık testı yapdım negatıf çıkdı , kanda poztıf çıkma ihtimalı varmı ? Böyle olan varmı Genişletmek için tıkla... Merhaba sonucunuz ne oldu acaba benım 5.gun embrıyosu bugun sabah 8.gun erken gebelık testım negatıf cıktı yıkıldım resmen
gunesh9 .!.: Bugun transferın 8 cı gun sabah erken gebelık testı yapdım negatıf çıkdı , kanda poztıf çıkma ihtimalı varmı ? Böyle olan varmı Genişletmek için tıkla... Merhaba sonucunuz ne oldu acaba benım 5.gun embrıyosu bugun sabah 8.gun erken gebelık testım negatıf cıktı yıkıldım resmen
G gunesh9 Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Aralık 2023 2.039 993 43 37 11 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi gunesh9 #8 duygusfth .!.: Merhaba sonucunuz ne oldu acaba benım 5.gun embrıyosu bugun sabah 8.gun erken gebelık testım negatıf cıktı yıkıldım resmen Genişletmek için tıkla... Negatıf oldu
duygusfth .!.: Merhaba sonucunuz ne oldu acaba benım 5.gun embrıyosu bugun sabah 8.gun erken gebelık testım negatıf cıktı yıkıldım resmen Genişletmek için tıkla... Negatıf oldu
G gunesh9 Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Aralık 2023 2.039 993 43 37 11 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi gunesh9 #9 duygusfth .!.: Merhaba sonucunuz ne oldu acaba benım 5.gun embrıyosu bugun sabah 8.gun erken gebelık testım negatıf cıktı yıkıldım resmen Genişletmek için tıkla... İlkinde kimysaldı onda 7 cı gunde silik çizgi çıkmışdı bunda 8 de çıkmadı negatıf oldu
duygusfth .!.: Merhaba sonucunuz ne oldu acaba benım 5.gun embrıyosu bugun sabah 8.gun erken gebelık testım negatıf cıktı yıkıldım resmen Genişletmek için tıkla... İlkinde kimysaldı onda 7 cı gunde silik çizgi çıkmışdı bunda 8 de çıkmadı negatıf oldu