Yaaaa olmayınnnn regl :) hamilelik çoookkk güzel Allah herkesin gönlüne göre versinAynı durumdayım 6 gün gecikti bu akşam idrar testi yaptım negatif. Kasıklarımda baya bı ağrı var biraz lekelenme de oldu sanırım regl oluyorum
Amin inşallah napalim kısmet her şeyYaaaa olmayınnnn regl :) hamilelik çoookkk güzel Allah herkesin gönlüne göre versin
Benim aşırı şekilde kasık ağrım var seninde öyle mi canımYaaaa olmayınnnn regl :) hamilelik çoookkk güzel Allah herkesin gönlüne göre versin
Evet adet ağrısı gibi ha oldum olucam regl dıyorum ama olmuyorum garip birşey. Geç döllenme olabilir diye düşünüyorum.Benim aşırı şekilde kasık ağrım var seninde öyle mi canım
Aynı şekildeyim inşallah öyledir pek ümidim yok ama olacaksamda olayım diyorum böyle vücut ödem yapıyorEvet adet ağrısı gibi ha oldum olucam regl dıyorum ama olmuyorum garip birşey. Geç döllenme olabilir diye düşünüyorum.
Aynı şekildeyim inşallah öyledir pek ümidim yok ama olacaksamda olayım diyorum böyle vücut ödem yapıyor
Mevsimsel olabilir mi acaba. Test yaptınız mıBu ay çoğu kişi gecikti benimde 9 gün gecti
İnşallah bize de haber ver hayırlısı olsunBakalım yarın kan testi yaptıracağım. Hayırlısı artık
Merhaba suan aynı durumdayım sonuç ne oldu sizin acabaKızlar merhaba son adet tarihim 23 Kasım Aralık ayında olmam gerekirken olmadım. 8 gün gecikmem var, iki adet evde idrar testi yaptım fakat negatif, Kasıklarımda ara ara şiddetli ağrı az sıklıkla bel ağrısı yaşıyorum yarın kan testi için hastaneye gideceğim öncesinde sizlerle paylaşmak istedim benim gibi bu durumu yaşayan var mı ?
Sonucunuz ne olduBakalım yarın kan testi yaptıracağım. Hayırlısı artık
Sonucunuz ne olduMerhaba suan aynı durumdayım sonuç ne oldu sizin acaba
Sonucunuz ne oldu acaba aynı durumdayım da :)Bende aynı durumdayım gecikmenin 9. Günü idrar testi negatif çıktı bugün 11. Gün beklemedeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?