8 Gün Geçti Ama Test Hala Negatif

malesef canım negatif yani yine hayal kırıklıgı ama hala hasta olmadım
Merabalr bNde sizlere yeni katıldm canm bnde 8 aydır gael bir haber bekliorm bu ay ilk kez adetm gecikti bgn 10.günm testler yapdm çkmadı doktr gittm gebelik yk dedi kanm 0.100 çıktı ama hala hastada deilm progestan ilaç verdi bana eğer bundAda olmazsan geri gel dedi çevremdekiler hep döllenme geç olmştr bwlki rahime geç düşebilio iki aylkken bile negatf çkanları bilior diolar yani belkide hamilesindr ☺️

arkadaşlar adetim 8 hatta 9 gün geçti evde test yapıyorum 2 kez yaptım birisi bu sabah negatif sizce hamile olabilir miyim veya neden kaynaklanıyor olabilir lütfen okuyanlar bana cevap verin çok korkuyorum üzülsemmi sevinsemmi bilmiyorum

arkadaşlar bugun 11. gün kan ve idrara testi hala negatif hamile olma ihtimalim varmı sizce cevap lütfen
Bnce kan testi yaptir için rahatlasım bn 3 gün geciktim kan testiyle öğrendim

Bende 8 gun geciktim ultrason da ve kanda negatif ama goguslerim cok aciyo gec döllenme hakkinda bilgisi olan var mi

cnm adetlerin düzenlimiydi yoksa daha öncedende böyle gecikiyormuydu..benm duyguğum,şahit olduğum kadarıyla gebelik varsa idrar testi için adetin 3-4 gün geççmesi yeterli hatta benm çevremdede arkadaşlarım adeti 1-2 gün geçtiler evde yapmışlar çıkmıştı...canım 9 günlük gecikmede çıkmıyorsa büyük ihtimal yok gibi ama yinede bilemem birde kanda yaptır !!..
Mrb ben de süt hormonu yüksekliği var 5 senedir çocuk olmuyor . 3 ay önce dış gebelik yaşadım düştü bu ay da 8 gündür gecikmem var 6. Gün de kan testi yaptırdım negatif gecikme devam ediyor bu şekilde olup daha sonra dan gebe olduğunu öğrenen var lütfen yardımcı olun insanin kafasındaki sorular insana kafayı yediriyor 🥺

Back
X