O belli olmuyor lh dalgalanması olabilir arada bi bakmışsın yarın çok silik çıkmış silikkende birdenbire pik olabiliyor ertesi gün yapmaya devam etKızlar bugun adetimin 8.gunu. Adet bitiminin 2.gunu.Hatta dünde son biraz lekelendim bu normal mi ?
Haftaya yumurtlama olması gerekiyordu buna göre yarın öbür gün yumurtlarim gibi=S
DUN VE BUGUN ovulasyon testim.
Bir başka sorumda yarın pik olursa bugun iliski olsa bir de hangi günler iliski olmali?
Normalde 2 güne 1 yapacaktım erken yumurtlayinca kafam karisti
Tamam yarın gene yazayım olmadiO belli olmuyor lh dalgalanması olabilir arada bi bakmışsın yarın çok silik çıkmış silikkende birdenbire pik olabiliyor ertesi gün yapmaya devam et
Yumurtlama yok siz 2 ve ya 3 günde bir ilişkiye debivaö edin sperm bayatlsmasın yumurtlama ve çatlamayı gördükten sonra da iki üç günde bir ilişkiye devam edinTamam yarın gene yazayım olmadi
Tesekkur ederim=)Yumurtlama yok siz 2 ve ya 3 günde bir ilişkiye debivaö edin sperm bayatlsmasın yumurtlama ve çatlamayı gördükten sonra da iki üç günde bir ilişkiye devam edin
Evet kuşum değerlendirYumurtlama olmuş mu acaba bugün yardımcı olabilir misiniz
Çok teşekkür ederim canımEvet kuşum değerlendir
Eşimde sperm sorunu yoksa 3 gün değerlendir. Yarın yine test yap at buraya, beni etiketle. Bakalım pik mi olacak yoksa çatlama mıÇok teşekkür ederim canım
Tamam canım saolasın tabi kiEşimde sperm sorunu yoksa 3 gün değerlendir. Yarın yine test yap at buraya, beni etiketle. Bakalım pik mi olacak yoksa çatlama mı
Dün ve bugün galiba dün yumurtlama bugün çatlamaTamam canım saolasın tabi ki
Çatlamış 2 gün daha değerlendir cnmDün ve bugün galiba dün yumurtlama bugün çatlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?