8 gün var test yapayım mı

Canım benim bugün adet olmam gerekiyordu 22 nisanda çatlatma iğnesi olmuştum ama şuan 2-3 damla pembe akıntı oldu damla şeklinde. Göğüs hassasiyeti var sinir ve duygusallık var iki gündür sebepsiz ağlıyorum. Sizce yerleşme midir
Yani olma ihtimali var tabiki

Eklentiler

• IMG_8036.webp
    IMG_8036.webp
    50,8 KB · Görüntüleme: 11
Yumurtlama lekesi genelde yumurtlama olduğu zamanda olur ama tabi insan vücudu bu pek akıl ermiyor. Peki nasıl bugün regl gününüz oluyor yumurtlama bu kadar yakınsa onu tam anlayamadım
İğneden kaynaklı geç yumurtlama olmuş olabilir çünkü iğne zamanı yumurtalarım küçüktü zaten

merhaba, yumurtlama günümüz aynı ve 3 gündür kasık ağrım var. sende bu tarz belirtiler var mı. birde daha erken ama test yaptın mı merak ettim
Canım ben çatlama gününü değerlendirdim ama lekelerim kesişmedi adete döndü bugünde sağ kasığıma bıçak batar gibi sancı giriyor ama tam kasıkta değil yumurtanın çatladığı yer ağrıyor resmen. Doktor klomen yazdı yine yarın başlayacam klomene

Canım ben çatlama gününü değerlendirdim ama lekelerim kesişmedi adete döndü bugünde sağ kasığıma bıçak batar gibi sancı giriyor ama tam kasıkta değil yumurtanın çatladığı yer ağrıyor resmen. Doktor klomen yazdı yine yarın başlayacam klomene
Yumurta çaylamış şuan yumurta görünmüyor bu lekelenmeyi adet sayıcaz dedi

Back
X