• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 hafta 1 günlük gebeyim 7 hafta 3 günlük görünüyor

İlk haftalar bebek çok küçük öylesine noktaları atayıp ölçüm yapıyorlar 12den sonra düzene girer genelde aynı cihazda muayene olmaya çalışın ama o bile fark ediyor bu haftalarda ayrıca geç yumurtlama olsa sat a göre 6+4de kalp atışı olmazdı tam gerektiği zamanda duyulmuş

Merhaba doktora 6 hafta 3 günlük iken kalp atışını ve keseyi görmek için gittim kese vardı hatta doktor kese 6 hafta 4 günlük görünüyor dedi 2 hafta sonra gel kalp atışı varsa duyalım dedi. Bebek 8 hafta 1 günlük oldu doktora gittim doktor kalp atışını duydu ve bebeğin ölçümünde 7 hafta 3 günlük göründüğünü söyledi bu durum beni endişelendirdi hatta doktora sordum hocam neden böyle diye bana +/- 5 gün oynayabilir dedi belki yan odadaki cihazla ölçersem 8 hafta 4 gün çıkar dedi geç döllenme felan demedi geç döllenme olunca araştırdım adet tarihlerini felan değiştiriyorlarmış. Geç döllenme yaşıyan var mı adet tarihiniz değişti mi aceba benim durumum ne anlayamadım :(
Merhaba.daha cok yeni.panik yapacak bir durum degil.saglıkla kucagınıza alın.sonlara dogru hafta olarak geride kalması pek iyi degil.ozamanda zaten kontroller haftada bire düşüyor.doktor sıkıntı varsa farkedip müdahale ediyor.

Merhaba doktora 6 hafta 3 günlük iken kalp atışını ve keseyi görmek için gittim kese vardı hatta doktor kese 6 hafta 4 günlük görünüyor dedi 2 hafta sonra gel kalp atışı varsa duyalım dedi. Bebek 8 hafta 1 günlük oldu doktora gittim doktor kalp atışını duydu ve bebeğin ölçümünde 7 hafta 3 günlük göründüğünü söyledi bu durum beni endişelendirdi hatta doktora sordum hocam neden böyle diye bana +/- 5 gün oynayabilir dedi belki yan odadaki cihazla ölçersem 8 hafta 4 gün çıkar dedi geç döllenme felan demedi geç döllenme olunca araştırdım adet tarihlerini felan değiştiriyorlarmış. Geç döllenme yaşıyan var mı adet tarihiniz değişti mi aceba benim durumum ne anlayamadım :(
Çok normal neden bu kadar kafaya taktınız ki, ben adet-yumurtlama takibi falan yapmadığım için tahmini son adet tarihime göre başta hesapladık, daha sonra bebeği görüp ölçtükten sonra 8 gün kadar ileri alındı. Olabiliyor böyle şeyler gayet normal sonuçta döllenmenin ne zaman gerçekleştiğini tam olarak bilmek çok zor, bu tür tahminler de zaman zaman yanıltabiliyor

Böyle bir durum yaşayan yok mu 😢
Var ben ilk basta doktor kucuk demisti ama sonra kanama yasadim acildeki doktor 1 hafta 1 gun onde dedi sinra normal haftasini dedi basta oluyormus bunlar hic kafanizi takmayin

Ben de aynı durumdayim sekiz haftalık olması gerekirken 7+3cikti bir problem yoktur inşallah.Sizin nedir şimdiki durumunuz ne dedi doktorunuz

Back
X