Z zekiozl Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 25 Mart 2024 54 8 1 32 18 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi zekiozl #1 Arkadaşlar merhaba, 7. Haftanın sonundayiz cinsel birleşme sonrası 1.5 gündür ara ara kahverengi leke görüyorum neden olabilir?
Arkadaşlar merhaba, 7. Haftanın sonundayiz cinsel birleşme sonrası 1.5 gündür ara ara kahverengi leke görüyorum neden olabilir?
O Olivia20 Üye Kayıtlı Üye 9 Ocak 2024 484 215 23 32 18 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi zekiozl #2 zekiozl .!.: Arkadaşlar merhaba, 7. Haftanın sonundayiz cinsel birleşme sonrası 1.5 gündür ara ara kahverengi leke görüyorum neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim ve doktorumunda söylediği bu haftalarda cinsel iliskiye girilmemesi gerektiği. Bence doktorunuza danışın .
zekiozl .!.: Arkadaşlar merhaba, 7. Haftanın sonundayiz cinsel birleşme sonrası 1.5 gündür ara ara kahverengi leke görüyorum neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim ve doktorumunda söylediği bu haftalarda cinsel iliskiye girilmemesi gerektiği. Bence doktorunuza danışın .
O Olivia20 Üye Kayıtlı Üye 9 Ocak 2024 484 215 23 32 18 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi zekiozl #3 zekiozl .!.: Arkadaşlar merhaba, 7. Haftanın sonundayiz cinsel birleşme sonrası 1.5 gündür ara ara kahverengi leke görüyorum neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Benim düşük riskim var o yüzden bize yasak dedi doktorumuz ama siz dediğim gibi yine de doktorunuza sorun .
zekiozl .!.: Arkadaşlar merhaba, 7. Haftanın sonundayiz cinsel birleşme sonrası 1.5 gündür ara ara kahverengi leke görüyorum neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Benim düşük riskim var o yüzden bize yasak dedi doktorumuz ama siz dediğim gibi yine de doktorunuza sorun .
Z zekiozl Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 25 Mart 2024 54 8 1 32 18 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi zekiozl #4 Sultangeo .!.: Benim bildiğim ve doktorumunda söylediği bu haftalarda cinsel iliskiye girilmemesi gerektiği. Bence doktorunuza danışın . Genişletmek için tıkla... Hangi haftalara kadar girilmemesi gerekiyor?
Sultangeo .!.: Benim bildiğim ve doktorumunda söylediği bu haftalarda cinsel iliskiye girilmemesi gerektiği. Bence doktorunuza danışın . Genişletmek için tıkla... Hangi haftalara kadar girilmemesi gerekiyor?
O Olivia20 Üye Kayıtlı Üye 9 Ocak 2024 484 215 23 32 18 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi zekiozl #5 zekiozl .!.: Hangi haftalara kadar girilmemesi gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Ben 14.haftadayim hala yasak ama bizim düşük riskimiz var progeston kullanıyorum doktorum ilacı bırakana kadar dikkat etmelisin dedi normal bi gebelikte kaç haftaya kadar tam bilmiyorum.
zekiozl .!.: Hangi haftalara kadar girilmemesi gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Ben 14.haftadayim hala yasak ama bizim düşük riskimiz var progeston kullanıyorum doktorum ilacı bırakana kadar dikkat etmelisin dedi normal bi gebelikte kaç haftaya kadar tam bilmiyorum.
M Meleksm Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 28 Şubat 2021 855 1.072 63 18 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi zekiozl #6 zekiozl .!.: Hangi haftalara kadar girilmemesi gerekiyor? Genişletmek için tıkla... İlk 3 ay yasak demişti doktorum siz daha 8. Haftasiniz bence biraz sabredin riske girmeyin doktorunuz söylemedimi enteresan
zekiozl .!.: Hangi haftalara kadar girilmemesi gerekiyor? Genişletmek için tıkla... İlk 3 ay yasak demişti doktorum siz daha 8. Haftasiniz bence biraz sabredin riske girmeyin doktorunuz söylemedimi enteresan