- 19 Nisan 2014
- 55
- 12
- 18
- Konu Sahibi erikcanavari
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence erkek gibi ablamın hem kızı var hem oğlu kese elips şeklindeyse ve bebek sağa yakınsa erkek,kese mercimek gibi yuvarlaksa kız demişti...hayırlısı olsun cnm
Cinsiyetini öğrendim bebeğimin erkekkesenin şekli bozuksa erkek olur diye okudum seninki erkek gibiii :)
Erkek gibi sanki seninkidekızlar bizim cinsiyetımız ne acaba tahminlerinizi alablırmıyım
Masallah hayirli olsun canim sag salim kucagina alirsin insallah benimde kizim olucakCinsiyetini öğrendim bebeğimin erkek
15.Hafta da öğrendim...yaa cnm kaçıncı haftada öğrendın oyy inş erkektır
Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize ve kolay doğumlar nasip etsinMasallah hayirli olsun canim sag salim kucagina alirsin insallah benimde kizim olucak
Diyorlar ya kese elips şeklindeyse erkek yuvarlaksa kız diye seninki erkek gibi tabii bu bir tahmin doğruluk payı nedir bilinmez bende tuttu ama herkes tutacak diye birşey yokEki Görüntüle 1542996 Kizlar banada tahmin eder misiniz simdiden tesekkur ediyorum