8 hafta hamileyim bulantim yok?

Merve667

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2019
44
10
88
28
Merhaba arkadaslar!
Aranizda olan varmi bilmiyorum benim asiri kusma fobim var.
Bende mide bulantilari hamile oldugumu ogrenmeden once vardi hamile oldugumu ogrendim bidahada bulantim olmadi simdi 8 haftalik nerdeyse bebegim ve hala bulanmiyo arada bir yok dencek kadar az
Acaba sansli hamislerdenmiyim? Gelme ihtimali yok demi cogu kisi bastan olurdu ozaman diyo

Merhaba arkadaslar!
Bende mide bulantilari hamile oldugumu ogrenmeden once vardi hamile oldugumu ogrendim bidahada bulantim olmadi simdi 8 haftalik nerdeyse bebegim ve hala bulanmiyo arada bir yok dencek kadar az
Acaba sansli hamislerdenmiyim? Gelme ihtimali yok demi cogu kisi bastan olurdu ozaman diyo
Ne guzel iste, bulanmiyor neden bulansin istiyorsun ki?
Ayrica fobin olsa ne yazar bulaninca napican sanki?

Yat kalk dua et 😊 bende 9. Haftaya gireceğim 3 aydan sonra geçecek dediler diye şafak sayıyorum olmayan anneler de varmış kıskanıyorum onları sana bile hasetleneceğim şimdi :kusmuk::21:

Hamilelikte ne bir kere aşerdim ne midem bulandı hic birini yaşamadım mal gibi bi hamilelik geçirdim:KK70:5 haftadan sonra baslamadiysabence daha olmaz

Bende de hiç olmadı. Ve bende de kusma fobisi var😅 Allah halimize acıdı demek ki😃 Ama işte bulantı olmayınca camiş gibi yedim de yedim😅

Hahaha 2 aylik nerdeyse benimki simdiden gobegim cikti hamile gobegim sorma nasil istahliyim 😂
Benim de öyleydi. Şimdi de tombik tombik geziyorum 😅 Ama yok durduramiyorum kendimi. Hep açım. Aman ne yapalım veririz doğunca 😅

Şükret canım 🥰 inşallah gebeliğin rahat geçer ♥️ ben bulantısına bile razıyım ama olmuyor

Merhaba arkadaslar!
İlk hamileliğim, 24 Haftalık olduk. Benimde hiç bulantım tiksinmem olmadı. Hatta aşermedim bile olmadı. Dilini ısır şanslı hamişlerdensin. Tebrik ederim bu arada 🤗

Back
X