8.hafta yoğun kanama

selmanur osmckl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2022
2
0
1
25
8.haftadayım regl olur gibi kanama yaşadım . Doktor kalp atışı normal içeride bi kanama yok dese bile içim rahat etmedi . Bu durumu yaşayan var mı ?

Kendinizi yormayın, arkadaşın da yazdığı gibi dinlenin bol bol. Bu tür durumlarda genellikle progestan veriliyor. Yavrunuzu sağlıkla kucağınıza almanız dileğiyle

Doktor sizi telas etmemek icin soylememestir. Benimde 10. Haftada oldu. Bir sebep yok dedi ama sonradan duzelince kanama alani oldugunu ve kapandigini soyledi. Kalcadan igne ve progestan karindan igne oldum. Kirmizi kanama da kahverengi kanama da sebepsiz olmaz. Eger yatip dinlenirseniz hic kalkmadan, ilaclari da alirsaniz geciyor.

8.haftadayım regl olur gibi kanama yaşadım . Doktor kalp atışı normal içeride bi kanama yok dese bile içim rahat etmedi . Bu durumu yaşayan var mı ?
Merhabalar bende aynı durumdayım progestan fitil verdi ben oksapar da kullanıyorum göbekten kanama alanı yok ama kanama var bilen cidden yazabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…