Doğuma Hazırlık 8.haftada hazımsızlık

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

alindalin

Guru
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2010
2.177
1.109
333
37
Arkadaşlar 8 haftalık hamileyim ve son 2 haftadır inanılmaz hazımsızlık yaşıyorum. Akşamları asla yemek yiyemiyorum. Çok hafif şeyler yiyorum baharatsız çorba patates püresi vs. Diyet yemekleri gibi yediklerim. Yine de yediğim an mideme oturuyor her şey. Sürekli midemde rahatsızlık hissi. Hamilelikten önce böyle bir şey yoktu ama inanılmaz bir şey gerçekten hamilelikle mi ilgili bu durum?
Çok afedersiniz ama kustuğumda ya da lavobaya gittiğimde bütün oluyor yiyecekler. Bunu söylediğim için çok özür dilerim ama birkaç defadır görünce biraz da panik oldum. Acaba hamilelik dışında midemde bir sorun mu var sizce? Bunu yaşayanlar varsa nasıl geçiyor yardımcı olur musunuz?

Merhaba bende senin gibiyim. 29 nisanda yazmissin simdiki durumun nedir ? Duzeldin mi?

Merhaba bende senin gibiyim. 29 nisanda yazmissin simdiki durumun nedir ? Duzeldin mi?

çok şükür 3 gündür o kadar iyiyim ki. Hazımsızlık problemim 2 hafta kadar sürdü beni çok etkiledi. Akşam yemeklerinden sonra doktorumun önerisiyle sade soda tükettim. Her gün bir tane tüketebilirsin demişti. Çevremde de hamilelere önerildiğini duyuyorum hep. Ama ben hazımsızlık yaşamadıkça tüketmiyorum yine de.

son üç gündür bulantılarım da azaldı çok şükür. 11 haftalık olduk bu arada.

Maşallah.. Darısı başıma 8 haftaligim bende. Yayla corbasi ekmek su... gecen makarna yedim oldugu gibi cikardim. Yarin kalp atislarini dinlemeye gidicez daha once bir dusugum oldu. Ondada boyleydim agir bulanti kusma falan vardi. Kalbi atmadi bebegimin. Kurtaj oldum. Ikinci gebeligim hem endise var, hem merak hem de asiri iyilesme istegim. Soyle 12 haftalik olup hem bebegim hem ben saglikli olsaydim sonraki zamanlar en guzel aylarmis. Onu yasamayi cok istiyorum. Ilk hamileligimde benimle hamile kalanlari bulantisiz veya sadece halsiz goruyordum ama ben hastaneliktim. Simdi bulati haplariyla idare ediyorum. Hazimsizlik cok var. Gece kabuslar falan bian once duzelmek istiyorum insallah hersey guzel devam eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…