8. Haftada Kalp atışları duyulmadı :..(

canım bende geçen sene dr. ikili tarama için gittiğimde bende aynı sözleri duydum.seni o kadar iyi anlıyorum ki .inşaallah dr.yanılmıştır dilerim öyle olsun.ama sonuc olumsuz olursa da üzülme demicem ama sabırlı ol allaha dua et vardır herşeyde bi hayır de .ben şimdi hamileyim yine sen DE olursun yine inş.rabbimin dilediği olur bizim elimizde değil ki :( ben 10 ocak 2011 de bebeğimi kaybettim 10 ocak 2012 de de hamile olduğumu öğrendim bu kaderin bi cilvesi...

benimki de 8 haftalıkken duyulmamıştı canım korkma 1 hafta sonra çağırdı pıtır pıtır atıyodu kalbi rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin allah korusun tersi olursa da kürtaj korkulacak birşey değil 15 dakikalık ufak bir operasyon ama sen içini ferah tut meleğin seninle olacaktır:49:

slm arkadaslar ben burda yeniyim bana yardımcı olursanız çok memnun olurum tecrübelerinizden.
7+2 günlükken gebelik dr gittim kalp atışı yok kan dolaşımı yok bu çocuk ölmüş dedi dr hemen alalım 2-3 gün daha bekledikten sonra dedi ama kesede bozulma yok kanamam yok ağrım sızım yok ne yapmalıyım acil cvp bekliyorum sizden çok karamsarım...kalp atışı başlamadan kan dolaşımı oluyormu cvp larınız için çok tşk ederim şimdiden

slm arkadaslar ben burda yeniyim bana yardımcı olursanız çok memnun olurum tecrübelerinizden.
7+2 günlükken gebelik dr gittim kalp atışı yok kan dolaşımı yok bu çocuk ölmüş dedi dr hemen alalım 2-3 gün daha bekledikten sonra dedi ama kesede bozulma yok kanamam yok ağrım sızım yok ne yapmalıyım acil cvp bekliyorum sizden çok karamsarım...kalp atışı başlamadan kan dolaşımı oluyormu cvp larınız için çok tşk ederim şimdiden

Benim böyle bir tecrübem olmadı ama bence yapman gereken kesinlikle başka bir doktora daha görünmek.
İnşallah yaşıyordur bebeğin hayırlısıyla.

canım başka bir doktora git ve o da aynsını söylüyorsa o zaman kürtaj olman gerekicek. Bunu söylemesi çok zor. Ben de kısa zaman önce yaşadım. mayıs ayında 8,5 haftalıkken aldırmak zorunda kaldım. bende de kese düzgündü. ama içinde canlı yoktu...

Herşeyin hayırlısı..

canım geçmiş olsun, sakin ol, ben de yaşadım çok acı ama yapacak bir şey yok..benım de aynen kese sapsağlam, kanamam hiç olmadı.. doktor da bu bebek düşmez çok yukarda ve iyice tutunmuş demişti.. mecbur kürtaj oldum, 30 dklık bir işlem, anestezi altında yapılıyor madden hiçbir şey hissetmiyorsun ama manen çok acı veriyor... geçmiş olsun, her şey nasip kısmet, tekrar bebeklerimize kavusuruz inşallah..içini ferah tut...ama mutlaka başka doktorlara da git ben 3 doktor gezdim.. hepsi de aynı şeyi söyleyince kürtaj oldum...

canım başka bir doktora git ve o da aynsını söylüyorsa o zaman kürtaj olman gerekicek. Bunu söylemesi çok zor. Ben de kısa zaman önce yaşadım. mayıs ayında 8,5 haftalıkken aldırmak zorunda kaldım. bende de kese düzgündü. ama içinde canlı yoktu...

Herşeyin hayırlısı..
geçmiş olsun canım, ben de yaşadım çok acı bir durum....
Allah yeniden nasip etsin, kucağımıza almak nasip olsun....

offff bende 8 haftalık hamileyimm:(( yrn kalp atışlarını duymaya gitce bklm. Nolur kalbi atsınn bebegiminn:(( cok cok streslyim bende. Seni cok iyi anlıyorum:((

mrb arkadaşlar öncelikle yardımlarınız ve cvp larınız için hepinizden allah razı olsun çok tşk ediyorum.

yarın doktora gideceğim inşallah allahın izniyle kalp atışlarını duyarız..
şuanda 7+4 haftalık hamileyim ama 7+2 iken dr gittiğimde ultrasona göre 6+5 gebesin dedi dr.
kese çok düzgün içinde embrio var ama kalp atışı ve kan dolaşımı yok dedi kesinlikle boş gebelik değilmiş..
bi arkadaşımında başına gelmişti 3 aylıkken kalp atışı duyulmuştu ve üç ay boyunca bebekte hiç hareket ve kan dolaşımı yokmuş arkadaşımında sürekli kanaması oluyordu ayağa kalkmadan yatıyortu tüm gün.dr lar onada alalım dedi ve o sabır etti aldırmadı şuanda bebeği doğdu....
bende bunları göz önünde bulundurarak acele etmiyorum en azından bende ağrı sızı kanama yok inşallah hayırlısı neyse o olur..

ben birebir yasadim bebegimin kalp atisini duymaya gittim kucuktu ama kadin karindan baktigi icin bebegi de gormedi kalp atisini da duymadi ve bebek yok varsa da ölmüş dedi bi sekilde kendi doktoruma ulasitim esimin sayesinde ve doktor vajina dan ultrason bakti kalp atisni duyduk kendini de gorduk bnce boyle bi seyde tek doktorla kalma bi iki doktora daha git allah hayirlisini versin canini sıķıp kendinj üzme

ben birebir yasadim bebegimin kalp atisini duymaya gittim kucuktu ama kadin karindan baktigi icin bebegi de gormedi kalp atisini da duymadi ve bebek yok varsa da ölmüş dedi bi sekilde kendi doktoruma ulasitim esimin sayesinde ve doktor vajina dan ultrason bakti kalp atisni duyduk kendini de gorduk bnce boyle bi seyde tek doktorla kalma bi iki doktora daha git allah hayirlisini versin canini sıķıp kendinj üzme
CNM HATUN YAZALI 8 YIL OLMUS belkide3.cocugunu dogurmustur :) :halay:

Back
X