- 26 Ekim 2007
- 1.178
- 96
- 163
- Konu Sahibi ReinedelAmour
Doktor 1 hafta daha bekleyelim dedi. Bu 1 hafta geçmez.
Olumlu düşünemiyorum. Çok üzgünüm..
Olumlu düşünemiyorum. Çok üzgünüm..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm arkadaslar ben burda yeniyim bana yardımcı olursanız çok memnun olurum tecrübelerinizden.
7+2 günlükken gebelik dr gittim kalp atışı yok kan dolaşımı yok bu çocuk ölmüş dedi dr hemen alalım 2-3 gün daha bekledikten sonra dedi ama kesede bozulma yok kanamam yok ağrım sızım yok ne yapmalıyım acil cvp bekliyorum sizden çok karamsarım...kalp atışı başlamadan kan dolaşımı oluyormu cvp larınız için çok tşk ederim şimdiden
slm arkadaslar ben burda yeniyim bana yardımcı olursanız çok memnun olurum tecrübelerinizden.
7+2 günlükken gebelik dr gittim kalp atışı yok kan dolaşımı yok bu çocuk ölmüş dedi dr hemen alalım 2-3 gün daha bekledikten sonra dedi ama kesede bozulma yok kanamam yok ağrım sızım yok ne yapmalıyım acil cvp bekliyorum sizden çok karamsarım...kalp atışı başlamadan kan dolaşımı oluyormu cvp larınız için çok tşk ederim şimdiden
geçmiş olsun canım, ben de yaşadım çok acı bir durum....canım başka bir doktora git ve o da aynsını söylüyorsa o zaman kürtaj olman gerekicek. Bunu söylemesi çok zor. Ben de kısa zaman önce yaşadım. mayıs ayında 8,5 haftalıkken aldırmak zorunda kaldım. bende de kese düzgündü. ama içinde canlı yoktu...
Herşeyin hayırlısı..
ben birebir yasadim bebegimin kalp atisini duymaya gittim kucuktu ama kadin karindan baktigi icin bebegi de gormedi kalp atisini da duymadi ve bebek yok varsa da ölmüş dedi bi sekilde kendi doktoruma ulasitim esimin sayesinde ve doktor vajina dan ultrason bakti kalp atisni duyduk kendini de gorduk bnce boyle bi seyde tek doktorla kalma bi iki doktora daha git allah hayirlisini versin canini sıķıp kendinj üzmeslm arkadaslar ben burda yeniyim bana yardımcı olursanız çok memnun olurum tecrübelerinizden.
CNM HATUN YAZALI 8 YIL OLMUS belkide3.cocugunu dogurmustur :)ben birebir yasadim bebegimin kalp atisini duymaya gittim kucuktu ama kadin karindan baktigi icin bebegi de gormedi kalp atisini da duymadi ve bebek yok varsa da ölmüş dedi bi sekilde kendi doktoruma ulasitim esimin sayesinde ve doktor vajina dan ultrason bakti kalp atisni duyduk kendini de gorduk bnce boyle bi seyde tek doktorla kalma bi iki doktora daha git allah hayirlisini versin canini sıķıp kendinj üzme