bu gün tam 8 ci haftaya girdik dün kalp atışlarını duymaya gittik duyamadık doktorum cumartesi gel tekrar bakalım olmassa vajinadan bakarız dedi ama ben sabahı zor ettim bu gün başka bir doktora gittik ordada göremedik vajinadanda baktı oda cuma gün gel tekrar bakalım dedi bilgisi olan yada buna benzer bi durum yaşayan varmı senağlama
8ci haftaya yeni girdik bebekte büyümüş kanamam yok sizce yinede umut yokmu ne olur benim için dua edin ona çok ihtiyacım var senağlama
bu gün doktora gittik kalp atışlarını yine duyamadık fakat betahcg testi yapmamızı istedi doktor test sonucum 8ci haftaya göre çok iyi cıktı 2 gün sonra tekrarlıycaz inşallah yükselir sizce umut varmı
b-hcg istedi doktor tekrar değerler artmışmı diye cuma günü 67651 iki gün sonra yani pazar günü 71220,5 doktor biraz az dedi sizce nasıl 8 hafta7günlük
bu gün tam 8 ci haftaya girdik dün kalp atışlarını duymaya gittik duyamadık doktorum cumartesi gel tekrar bakalım olmassa vajinadan bakarız dedi ama ben sabahı zor ettim bu gün başka bir doktora gittik ordada göremedik vajinadanda baktı oda cuma gün gel tekrar bakalım dedi bilgisi olan yada buna benzer bi durum yaşayan varmı senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?