Arkadaslar herkeze merhaba
Benim sorunum soyle 6 haftalik kese gorundu ve 8 haftalik tekrar gittigimde bebek ve kalp atisi gorundu. Ama doktorum kucuk ve daha yeni baslamis devam da edebilir durabilirde dedi. Dun de kahverengi akintim oldu hemen hastaneye kostum ve tekrar baktilar kalbi hala atiyo bekliycez haftaya kadar dediler. Persembe gunu randevum var ya hersey bitecek yada devam edicek.
Benim gibi olan anneler var mi?
Boyle sorunlar yasayip kucagina alanlar var mi?
8 haftalik bebegin kalbini gum gum atip gayet rahat gorunmesi lazim sanki ben heryerde oyle okuyorum.
Canım merhaba belki geç döllenme olmuştur kalp atışı yeni başlamıştır rahat olmaya çalış.bana da aynısını söyledi bende 7+3de gittim zor gördü bebeği çok zayıf kalp atışı var ya durur ya da geç döllenmedır devam eder haftaya belli olur dedi bekliyorum.inşallah sorun yasamayizArkadaslar herkeze merhaba
Benim sorunum soyle 6 haftalik kese gorundu ve 8 haftalik tekrar gittigimde bebek ve kalp atisi gorundu. Ama doktorum kucuk ve daha yeni baslamis devam da edebilir durabilirde dedi. Dun de kahverengi akintim oldu hemen hastaneye kostum ve tekrar baktilar kalbi hala atiyo bekliycez haftaya kadar dediler. Persembe gunu randevum var ya hersey bitecek yada devam edicek.
Benim gibi olan anneler var mi?
Boyle sorunlar yasayip kucagina alanlar var mi?
8 haftalik bebegin kalbini gum gum atip gayet rahat gorunmesi lazim sanki ben heryerde oyle okuyorum.
Canım merhaba belki geç döllenme olmuştur kalp atışı yeni başlamıştır rahat olmaya çalış.bana da aynısını söyledi bende 7+3de gittim zor gördü bebeği çok zayıf kalp atışı var ya durur ya da geç döllenmedır devam eder haftaya belli olur dedi bekliyorum.inşallah sorun yasamayiz
Evet canım Allah yardımcımız olsun. Bende coraspin ve hibor igne kullanıyorum. Daha önce iki gebelik kaybım var.ama kahverengi lekelenmem olunca bu hafta coraspini biraktirdi doktorum.Ayni durumdayiz yani persembe belli olucak benim bide ben fraxaparine kullaniyorum ve coraspirin bakalim bu seferde olmazsa obur ay tup bebek denemelerine gecicez nasip ins saglikli bi sekilde kucagimiza aliriz birbirimize dua edelim
Ben bebegimi kaybettim canim cok uzgunum cok az atan kalbi durmus kanamam baslahinca tekrar hastaneye gittim ins senin gebeligin devam eder igne ve aspirinde ise yaramadi yani maalesefEvet canım Allah yardımcımız olsun. Bende coraspin ve hibor igne kullanıyorum. Daha önce iki gebelik kaybım var.ama kahverengi lekelenmem olunca bu hafta coraspini biraktirdi doktorum.
Çok üzüldüm canım. Allah yardımcın olsun.inşallah en kısa zamanda sağlıklı hamilelik yasarsinBen bebegimi kaybettim canim cok uzgunum cok az atan kalbi durmus kanamam baslahinca tekrar hastaneye gittim ins senin gebeligin devam eder igne ve aspirinde ise yaramadi yani maalesef
Çok üzüldüm canım.Allah
Çok üzüldüm canım. Allah yardımcın olsun.inşallah en kısa zamanda sağlıklı hamilelik yasarsin
Ben daha gitmedim canım biraz daha bekliyorum.inşallah iyi haberler alırım. İnsallah sende tekrar yaşamazsın canimSagol canim senin bebisin durumlari nasil ins sen iyi haberler alirsin bu benim kacinci artik yoeuldum obur ay tup bebek icin randevu almistik bakalim o ne diycek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?