8 haftalik gebelik

akrepkiz

Guru
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2008
693
241
303
39
Hollanda
Arkadaslar herkeze merhaba
Benim sorunum soyle 6 haftalik kese gorundu ve 8 haftalik tekrar gittigimde bebek ve kalp atisi gorundu. Ama doktorum kucuk ve daha yeni baslamis devam da edebilir durabilirde dedi. Dun de kahverengi akintim oldu hemen hastaneye kostum ve tekrar baktilar kalbi hala atiyo bekliycez haftaya kadar dediler. Persembe gunu randevum var ya hersey bitecek yada devam edicek.
Benim gibi olan anneler var mi?
Boyle sorunlar yasayip kucagina alanlar var mi?
8 haftalik bebegin kalbini gum gum atip gayet rahat gorunmesi lazim sanki ben heryerde oyle okuyorum.

Selamlar
Benim de 6 ve 11. haftalarda kahverengi lekelenmem oldu. Kalp atışını hemen duymuştuk. Hem devlet hem de özel e gidiyordum. Devlettekiler daha olumsuz konuşsbiliyor sağlıksız gebelikse alırım hemen vs evet doğru bebeğin kalbi durabilir ama bu herkes için geçerli. Proluton iğne vermiş olmalılar kanama için bir de progestan fitil. İyi düşünün iyi olsun üzülmenize gerek yok bence.

Benim sorunum soyle 6 haftalik kese gorundu ve 8 haftalik tekrar gittigimde bebek ve kalp atisi gorundu. Ama doktorum kucuk ve daha yeni baslamis devam da edebilir durabilirde dedi. Dun de kahverengi akintim oldu hemen hastaneye kostum ve tekrar baktilar kalbi hala atiyo bekliycez haftaya kadar dediler. Persembe gunu randevum var ya hersey bitecek yada devam edicek.
8 haftalik bebegin kalbini gum gum atip gayet rahat gorunmesi lazim sanki ben heryerde oyle okuyorum.

Kahverengi akıntı olduğunu söylediğimde direk progestan verdi ve durdu. Başka dra gidin neyi bekliyormuş? Ne saçma drlar var yahu!
Progestan alın eczaneden hiç bir zararı yok. Aynı zamanlarda benim de olmuştu. Kalp atışları elbette durabilir bu bir ihtimal ama bu şekilde söylenmesi de çok abes. Özel mı devlet mı gittiğiniz? Devlete gittiyseniz özele gidip baktırın kesinlikle.

Bana devlette çocuğun gelişimi durmuş olabilir dedi ve daha son adet tarihimi sormamıştı bile. Hemen kendi druma gittim özele,çok sağlıklı hiç bir problem yok dedi.
Progestan almanızı öneririm alttan kullanırsınız anında akıntıyı kesiyor. Aynı zamanda da dinlenin. Daha sonra tekrar olmuştu 12 haftada hemen alıp kullandım sormadan. Sonra gittiğimde iyi yaptın dedi.

Gebelikte her an her şey olabilir.Hayatta her sey olabilir. Talihsiz bir beyan olmuş. Sanki sizi illaki kötü bir sey olacak da hazırlar gibi.Ben de gebeligimin ilk haftalarında kanama lekelenme yaşadim. Prolutan igne ve progestan hap kullandım. Kafanıza takmayın. Bol sıvı alıp dinlenin.

Cvplar icin cok tsk ederim yurt disindayim ozel devlet yok burda doktorumda progeston ise yaramiyor veremem diyip kestirip atti kafam gorede gidip eczanedennprogeston alamam maalsef yani eczaneler vermez
Aslinda allahdan umit kesilmez ama simdi lekelenmem bitti dinleniyorum ama sormak ostedigim daha cok 8 haftalik kalp atisi yeni baslamis dedi yani bu haftlarda kalp atisi yeni baslayip saglikli devam eden var mi

Canım merhaba belki geç döllenme olmuştur kalp atışı yeni başlamıştır rahat olmaya çalış.bana da aynısını söyledi bende 7+3de gittim zor gördü bebeği çok zayıf kalp atışı var ya durur ya da geç döllenmedır devam eder haftaya belli olur dedi bekliyorum.inşallah sorun yasamayiz

Canım merhaba belki geç döllenme olmuştur kalp atışı yeni başlamıştır rahat olmaya çalış.bana da aynısını söyledi bende 7+3de gittim zor gördü bebeği çok zayıf kalp atışı var ya durur ya da geç döllenmedır devam eder haftaya belli olur dedi bekliyorum.inşallah sorun yasamayiz

Ayni durumdayiz yani persembe belli olucak benim bide ben fraxaparine kullaniyorum ve coraspirin bakalim bu seferde olmazsa obur ay tup bebek denemelerine gecicez nasip ins saglikli bi sekilde kucagimiza aliriz birbirimize dua edelim

Ayni durumdayiz yani persembe belli olucak benim bide ben fraxaparine kullaniyorum ve coraspirin bakalim bu seferde olmazsa obur ay tup bebek denemelerine gecicez nasip ins saglikli bi sekilde kucagimiza aliriz birbirimize dua edelim
Evet canım Allah yardımcımız olsun. Bende coraspin ve hibor igne kullanıyorum. Daha önce iki gebelik kaybım var.ama kahverengi lekelenmem olunca bu hafta coraspini biraktirdi doktorum.

Merhaba. Nasıl bir endişe yaşadığınızı tahmin edebiliyorum. Benimde 9. Haftada kahverengi akintim oldu doktora gittim progestan verdi düşük riski olabilir birkaç gün hiç kalkmadan uzanacaksın dedi. Dedigi gibi yaptım sonrasında da dikkat ettim. Şimdi 16 hafta oldu gayet iyi. Eğer ilaç kullanıp uzanırsan geçer merak etmeyin

Merhaba. Nasıl bir endişe yaşadığınızı tahmin edebiliyorum. Benimde 9. Haftada kahverengi akintim oldu doktora gittim progestan verdi düşük riski olabilir birkaç gün hiç kalkmadan uzanacaksın dedi. Dedigi gibi yaptım sonrasında da dikkat ettim. Şimdi 16 hafta oldu gayet iyi. Eğer ilaç kullanıp uzanırsan geçer merak etmeyin

Evet canım Allah yardımcımız olsun. Bende coraspin ve hibor igne kullanıyorum. Daha önce iki gebelik kaybım var.ama kahverengi lekelenmem olunca bu hafta coraspini biraktirdi doktorum.
Ben bebegimi kaybettim canim cok uzgunum cok az atan kalbi durmus kanamam baslahinca tekrar hastaneye gittim ins senin gebeligin devam eder igne ve aspirinde ise yaramadi yani maalesef

Çok üzüldüm canım.Allah
Ben bebegimi kaybettim canim cok uzgunum cok az atan kalbi durmus kanamam baslahinca tekrar hastaneye gittim ins senin gebeligin devam eder igne ve aspirinde ise yaramadi yani maalesef
Çok üzüldüm canım. Allah yardımcın olsun.inşallah en kısa zamanda sağlıklı hamilelik yasarsin

Çok üzüldüm canım.Allah

Çok üzüldüm canım. Allah yardımcın olsun.inşallah en kısa zamanda sağlıklı hamilelik yasarsin

Sagol canim senin bebisin durumlari nasil ins sen iyi haberler alirsin bu benim kacinci artik yoeuldum obur ay tup bebek icin randevu almistik bakalim o ne diycek

Sagol canim senin bebisin durumlari nasil ins sen iyi haberler alirsin bu benim kacinci artik yoeuldum obur ay tup bebek icin randevu almistik bakalim o ne diycek
Ben daha gitmedim canım biraz daha bekliyorum.inşallah iyi haberler alırım. İnsallah sende tekrar yaşamazsın canim

Back
X