Anladım. Ya tahlil yaptırdım ama tekrar gidip doktora göstermedim tahlileri en son 10 gün önce gitmiştim o halde hafta içi gidip tahlillerimi göstereyim bundan sonraki gidişatı da ona göre ayarlar doktor. TeşekkürlerEğer Doktora gidip testlerinizi yaptirdisaniz, risk yoksa ve hamilelikte sorun yaşamiyorsaniz 4 hafta Arayla gitmeniz gerekir 28 Haftaya kadar. 28-36 haftalar arasi 2 hafta'da 1. 36 hafta privaten haftada 1.
Rahatsizliğiniz olursa daha hemen gitmede fayda var.
Riskli hamilelikse buna doktor karar verir ne sıklıkla gitmeniz gerektiğini.
Rica Ederim, Kesinlikle gidin ihmal etmeyin nolur.Anladım. Ya tahlil yaptırdım ama tekrar gidip doktora göstermedim tahlileri en son 10 gün önce gitmiştim o halde hafta içi gidip tahlillerimi göstereyim bundan sonraki gidişatı da ona göre ayarlar doktor. Teşekkürler
Valla ben en başlar gelişim için çok önemli diye 4 kez gittim bende 8+3 üm bir sonraki randevum herşey notmal giderse 3 hafta sonraArkadaşlar merhaba hepinize ben 8+6 günlük hamileyim. Bu dönemde yani ilk 3 ay içinde, doktora kaç günde bir gittiniz? Çok sık mı gitmeliyiz yoksa ayda bir falan mı?
İnşallah rabbim sağlıklı geçirmenizi sağlasınValla ben en başlar gelişim için çok önemli diye 4 kez gittim bende 8+3 üm bir sonraki randevum herşey notmal giderse 3 hafta sonra
Teşekkür ederim inşallahİnşallah rabbim sağlıklı geçirmenizi sağlasın
Ben tahlil sonuçlarımı göstermedim daha yaptırdım gitmedim tekrar onun için gitcem sonra da beklerim yine.Ben 7+1'de kalp atışını duyduktan sonra 12+4'e kadar gitmedim. O gidişimde de ikili test yaptırdım zaten. Şimdi 4 haftada bir gidiyorum ama bence önemli test zamanlarını kaçırmadıkça 5-6 haftada bir de olsa sorun olmaz.
İlk zamanlar bulantım daha çoktu şimdi dediğin gibi arada oluyor. Doktorum bana mide bulantısı için ilaç verdi iki günde bir geceleri içiyorum işe yarıyor. Sancım da bir ay önce daha çoktu şimdi çok olmuyo.Canım ben de 8+5 im 11-12. Hafta gel dedi doktor 7. Hafta gitmiştim en son .. bulantın hergün oluyo mu canım benim arada gidip geliyo ama bir de adet ağrısı gibi hala oluyo mu sende ?
Prilam mı canım ilacın adı bana da ondan yazdı ama olmadığı günler içmiyorum bulantımİlk zamanlar bulantım daha çoktu şimdi dediğin gibi arada oluyor. Doktorum bana mide bulantısı için ilaç verdi iki günde bir geceleri içiyorum işe yarıyor. Sancım da bir ay önce daha çoktu şimdi çok olmuyo.
Evet ondan bende çok sık kullanmıyorum. Nebilim bazen çok iyiyim herşey yiyebiliyorum bazende canım hiç bişey istemiyor midem kötü oluyor.Prilam mı canım ilacın adı bana da ondan yazdı ama olmadığı günler içmiyorum bulantım
Sağlıklı gebelik geçirmeniz dileğiyleGeçen ay 20sinde gittim yine 20sine randevu aldım tatil olmazsa gidicem olursa bayram sonu. Sorun yoksa ayda bir gitmek en uygunu.
Tesekkür ederimEvet ondan bende çok sık kullanmıyorum. Nebilim bazen çok iyiyim herşey yiyebiliyorum bazende canım hiç bişey istemiyor midem kötü oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?