8 haftalık gebelikte geç döllenme ve kanama Yardım ?

Diamonds1907

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2014
306
101
73
Arkadaşlar dün kontrolümde keseyi ve bebeği gördüm ama kalp atışı yok şuan 8.haftam bitmek üzere ama doktor 6 buçul haftalık gördü ve geç döllenme. Olmuş olabilir dedi ve dün doktor sonrası kanamam başladı kasık ağrısıyla birlikte doktorumu aradığımda düşük başladı dedi ama ben hemen buna sabitlenip aldırmak istemiyorum bikaç gün daha bekleyeceğim ilk gebeliğimdede kanamam olmuştu ama sağlıklı bir bebeğim var şuan..geç döllenmeden dolayı kalp duyulmamış olabilir ben progestana devam edeceğim birkaç gün inşallah haftaya duyarım kalp atışını ve ultrason görüntüsünü de atıyorum 8 haftalık olup bu şekilde görünen oldumu ? Görüntüye göre geriden geliyor evet ama kanamam hala durmadı bu şekilde birşey yaşayıp hamileliği devam eden varmı ? Şimdiden teşekkür ederim..

Ettafımda biçok kişide kanama oldu gebeliğinde hatta arkadaşımda paçasından akarcasına olmuştu ama bebeği şuan 2 yaşında hiçbir sorun çıkmadı her kanama düşük anlamına geliyormu.. geç döllenme de olduğundan konduramıyorum beklesem kalp atışını duycakmışm gibi geliyor birde kız bebeklerde kalp geç atıyormuş eskilerin dediğine göre ..yarın kan vercem birde pazartesi veririm değerlerim artıyormu bakacağım..Hayırlısı artık ne diyeyim..

Tabiki oyle benim arkadasiminda oyle oldu ben sadece aynisi bende oldugu icin direk ona yordum ins dedigin gibi olur hayirlisi dikkat et kendine surekli dinlen benim arkadasima doktor dusuk onleyici igne yapti mesela

Gecmis olsun igne vermedimi doktor bana 3doz yazdı iki tanesini oldum cok sukur kanama fln durdu ama bide bebegi gorsem rahatlayacam. İcini ferah tut gec dollendigi icindir insallah duyarsın

İnşallahhh.. dayanamıyorum sabah doktoruma gideceğim.. düşük olsa ağrıdan duramazsın yazmış forumda okudum arkadaşları ve kanamam pedimi bile doldurmuyor silince geliyor peçeteye sadece.adet sancımdan daha hafif sancım ama aklım karışıyor dün kalp atışını duysaydım nolurdu bilmiyorum ama kesem ve bebek haftasına göre küçük geriden geliyordur belki umudumu kaybetmekte istemiyorum sabah neolur bakalım .. :(

Beklemek olum gibi bende aynı durumdayım ama sabırlı ol. Stres üzüntü dahada etkiler allah yardımcın olsun dinlen doktorada mutlaka git

Gebelik durmuşsa hcg değerimde düşmüştür değilmi :( yarın kan vereceğim sonuc güzwl gelir umarım :( birde kalp atışını duyarsam Allah ım yardım ederde..çok mutlu olurum çok..

Uzuldum seni cok iyi anliyorum cunku bunu yasayan birtek sen degilsin bnde aynisini yasadim hatta benimde 8 haftalikti 6 hafta gorunuodu kalp atisi yoktu kurtaj oldum icini rahat tut sagliksiz bebek tutunamazmis yine olur insallah

Back
X