8 haftalık gebelikte idrar testi yapanlar

yasmin0707

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2020
41
7
1
39
Merhaba arkadaşlar
8+2 haftalık hamileyim bu sabah göğüslerindeki dolgunduk biraz iner gibi oldu.
Doktor randevumada 1 hafta var daha.az önce idrar testi alıp yaptım ikinci çizgide çıktı fakat 1 hafta önceki gibi kıpkırmızı değil.
Endişe ediyorum Sizce normal mi

Eklentiler

• 50A13EDD-65CF-4FE0-98CE-2448491F6FA6.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 270
O dolgunluk bende de bı geliyodu bı gidiyodu. Kendimi birden hamile gibi hissetmiyodum korkuyodum. Kanamanız yoksa korkmayın stres bebeğinize zarar verebilir kendinizi rahatlatın. Zaten yaklaşık 17. haftadan sonra hareketlerini hissettiğinizde size sürekli ben iyiyim diyecek

inşallah öğle olur ama işte teste de biraz açık gibi çıkınca korktum çünkü bazı yazılarda diyolarki,bebeğin Allah korusun kalbi durduğunda belirti (kanama) olmaya da bilirmiş .O yüzden teste böyle çıkınca korktum .O zaman Allah’ın izniyle kanama olmadığı sürece korkulacak birşey yok değil mi?

Belirti olmadan da olabiliyo ama Allah korusun öyle şeyler aklınıza getirmeyin

Bunu bilmiyordum belki ondandır,başka marka test yaptım onda çok net sanırım testin kaynaklanıyo.Sizelerde bir bakabilir misiniz?

Eklentiler

• ED80BBFE-BB82-4626-915D-3CF1DB25D3DE.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 208
Bunu bilmiyordum belki ondandır,başka marka test yaptım onda çok net sanırım testin kaynaklanıyo.Sizelerde bir bakabilir misiniz?
Yazınızı okudum da benim de göğüsüm sizin gibi gittiniz mi hastaneye

Boşuna telaslandirmayin kendinizi Kanama ve ağrı yoksa bu anın tadını çıkarın bir kere yaşıyorsunuz yani bu bebeğiniz için. Bir sorun olduğunda beta öyle şak diye düşmez. Düşün ki kürtaj olduktan sonra 45. günde bile test pozitif çıkanlar var. 3 5 günde test hemen silik negatif olmaz hamileliğin tadını çıkart

Ayrıca göğüs şişmesi sürekli olsaydı doğuma kadar yanardik valla şaka bir yana vücudun kendini hazırlıyor yeni durumuna düzensizlikler olması normal. Bir süre sonra düzelir.

Benim de 8. Haftamda tamamen geçti canım.suan hiç ağrı sızı yok.10+3 günlük gebeyim. O sanırım ilk çok hızlı yükselince ağrıyor sonra yavaşlıyor ya ondan geçiyor.ya da vücut hormona alışıp tepki vermiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…