8 haftalık gebeyım kalp atısı yok

jalesel

Guru
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2008
456
3
296
43
Siirt
merhabalar bugun ılk kez ultrasona gırdım.. bebegım 8 haftalık kese var bebek nokta kadar ve kalp atısı yoktu..dr dedıgınden kucuk dedı haftaya tekrar gel kalb atıslarına bakalım tekrar..gelısmemıs olabılır bu arada bebegını kaybedebılırsın dedı..cok bunaldım... basına bu tarz bısı gelıpte bebegını saglam dunyaya getıren var mı..ıns bebegım gelısıyordur..

canım 8 haftalık diildir belki gec döllenmiştirr. bende 7 hatalık die gittim ama 6 haftalıktı bebeğim.hemen moralini bozma bakalımm.bi daha n zaman gitceksin doktora

daha önce ultrasona girmiş miydiniz yoksa bu ilk miydi?8hafta hamilelikte hiç kalp atmadıysa eğer nasıl oldu da vücudunuz bunu atmaya çalışmadı?bir başka dr.'a daha görünün isterseniz...

haftaya tekrar gel dedı ama ben persembe baska bır hastaneye gıtmek ıstıyorum..
isabetli bir karar...ben de olsam öyle yapardım.paniğe kapılmayın hemen.arkadaşın dediği gibi belki bilinenden daha küçüktür.kalp anca 5.haftada atmaya başlar...

hıc bulantım falan da yok bebek tomurcugu var dedıler ama kalb atısını gormedım zaten cok kucuktu..ılk bebegımde hemen 6. haftada kalp atısını gormustum..

canım benim bende hamileyken 5 haftalıkken gittiğimde doktor zar zor keseyi görmüştü ki hala içinde bir şüphe vardı sanki doktorun.
2 hafta sonra gel kalp atış seslerini duyalım demişti bende 8 haftalıkken gitmiştim ve bebişimin kalp atış seslerini duymuştum.
bence her gebelik farklı oluyor.inş. bir sorun çıkmaz ve bebişinin kalp atışlarını en kısa zamanda duyarsın.benim bebişimin kalp atışlarını 8h3g iken duymuştum 8h6g iken durmuş...!ben 12h3 günlükken öğrendim bunu!
inş. bebişin sana tutunur.

karından mı baktılar ultrasonla yoksa alttan mı..benım karından baktılar belkı dıorum o yuzdendır..

hayret bizim burda yani hollandada 14 haftaliktan once kalp atisi dinletmiyorlar benim bildigim ultrasonda atisini goruyosun zaten de 8 haftalik daha cok kucuk degilmi canimm duyarsin yaa

canım telaş yapma bende 8 haftalıkken gittim sadece kese var galiba boş gebelik dedi.çünkü kesenin içnde nokta olması lazımmış o da yok dedi.ama 1 hafta bekleyelim belki geç döllenme olmuştur dedi.1 hafta sonra gittim kalp atışını duyduk.sakın kötü düşünme bekle daha ancak duyulur.

Ben de 6+4 ken duymuştum kalp atışını ama alttan muayene ile, yukarından baksaydı bu kadar erken duyabilir miydim bilmiyorum.
İlk defa gitmişsiniz, yani tam olarak siz de gününü bilemiyor olabilirsiniz, belki daha erkendir.
Mesela benim adet tarihime göre, 1 hafta geç geliyor.
Umarım bir sıkıntı olmadan duyarsınız bebeğinizin kalp atışını.
Rabbim korusun bebeğinizi.

cok tesekkurler arkadaslar ıyı dıleklerınız ıcın bugun tekrar baska bı dr gıtcem bakalım hayırlısı

nilüfer ordaysan bana mesaj yazarmısın aynı durumdayım ve doktor 8 haftalık ama boş gebelik dedi istersen bekle dedi ama sonuç değişmezmiş ona göre kesin konuşması bizi yıktı Allahtan umut kesilmez hayırlısı ama seninle aynı şeyleri yaşadığım için cevabına okadar çok ihtiyacım varki umarım cevap yazarsan beni çok sevindirrirsin inşallah seninki sağlıklıdır nilüfercim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…