8 haftalik hamile olanlar

111007

Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2015
145
45
18
Gunaydin arkadaslar bugun cok sukur 8 haftalik olduk (7+0) 5+4 de kesemizi 6+4 de kalp atisini duyduk 6.62 mm bebegimiz cok sukur
ayni haftada olan arkadaslar sizlerde yazin birlikte takip edelim bebegimizin gelismelerini Allah saglikli hayirli bi sekilde kucagimizada almayi nasip eder insallah

bende hamileyim ama çok karmasik 8 haftami doldurdum gecen hafta gittim 4 haftalik dedi 4 mm simdide 5 hafta olmustur sanirim

doktorda gec döllenmedir dedi bende öyle tahmin ediyorum kimyasal gebelik yasadigim icin yumurtlama günü degismis olabilir birde 30 günde adet olurum yine gec yumurtlarim son adet günü9 ekim

doktorlar adetten sonraki haftayida hesaplarlar degilmi yine 6 haftalik deniliyormudur onlarin dilinde .kese boyutu 4 haftalik

doktorlar adetten sonraki haftayida hesaplarlar degilmi yine 6 haftalik deniliyormudur onlarin dilinde .kese boyutu 4 haftalik

Benimde gec dollenme son adete gore bakarsak 1 hafta geriden geldik ama ilk ultrasonda kese goruldukten sonra hep onu baz aldik yani 1 hafta sonra gittigimde son adete gore degil keseye gore gelismeye baktik normal suanda cok sukur

Kese boyutunu soylemedi normal dedi bebegin kalp atisini dinletti ve bebegin boyunu soyledi iki hafta sonra cagirdi

hayirli olsun darisi basim kalp atisini duymak çok güzel bir duygu olsa gerek dünyanin en güzel sesi

Sagolasin insallah sende duyarsin insallah saglikli bi sekilde kucagimizada alabiliriz... benim oncesinde bi kimyasal bi de dusugum oldugundan ister istemez endisem oluyodu doktor randevusunda gorene kadar... kalp atisini ilk duydugumda inanamamistim bu ani yasadigima tarifsiz bi duygu Allah isteyen herkese nasip eder insallah...

Sagolasin insallah sende duyarsin insallah saglikli bi sekilde kucagimizada alabiliriz... benim oncesinde bi kimyasal bi de dusugum oldugundan ister istemez endisem oluyodu doktor randevusunda gorene kadar... kalp atisini ilk duydugumda inanamamistim bu ani yasadigima tarifsiz bi duygu Allah isteyen herkese nasip eder insallah...
Allahım ne güzel ya maşallah Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Rabbim bana da o duyguyu yaşatsın inşallah ne olur siz hamileler bizlere dua edin hamilelerin duaları kabul olurmuş.dua edin bende bu ay hamile olayım inşallah ya :) yazdıklarınızı okuyunca şöyle bi düşündüm Allahım dedim ya gerçekten o duygunun tarifi yoktur emimin inşallah Bende yaşarım o duyguyu Allahın izniyle Rabbim tüm isteyenlere versin bana da inşallah :) dua edin lütfennnnn

Allahım ne güzel ya maşallah Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Rabbim bana da o duyguyu yaşatsın inşallah ne olur siz hamileler bizlere dua edin hamilelerin duaları kabul olurmuş.dua edin bende bu ay hamile olayım inşallah ya :) yazdıklarınızı okuyunca şöyle bi düşündüm Allahım dedim ya gerçekten o duygunun tarifi yoktur emimin inşallah Bende yaşarım o duyguyu Allahın izniyle Rabbim tüm isteyenlere versin bana da inşallah :) dua edin lütfennnnn

Aminnn insallah... Allah saglikli hayirli bi sekilde bebeklerimizi kucagimizada almayi nasip etsin insallah... kendim kadar isteyen herkes icinde dua ediyorum insallah sizlerdende mujdeli hayirli haberler aliriz...

7+4 deyim 5+4 de kese gördük 10 gün sonra gel kalp duyalım dedi bende azcık daha bekleyip perşembe gidicem kalp için inş daha önce bi düşük yaşadım çok korkuyorum kalbi duyamazsam diye:(

Arkadaslar nasilsiniz nasil gidiyor gebeliginiz benim cts lekelenmem oldu progeston ilacina basladik 10 haftaligiz cok sukur ay sonunda ikili testimiz var Allah hepimize saglikli hayirli bi sekilde bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin insallah

arkadaşlar merhaba bnde 9 haftaya girdim bugün.ama 3 gündür çok stresli ve sıkıntılı günler yaşıyorum ağladıkça snirlendikçe karnımda kramplar oluşuyor..2 gündürde alt tarafımdan karnımın sağ tarafına iğne batması gibi bir ağrı giriyor bu ağrı anlık oluyor ve omzuma kadar hisssediyorum...kimisi rahim büyümesi dyor kimisi başka bişey yarın doktora gidicem ama korkuyorum yne de böyle bişey yaşayan var mı?

arkadaşlar merhaba bndebüyüyora girdim bugün.ama 3 gündür çok stresli ve sıkıntılı günler yaşıyorum ağladıkça snirlendikçe karnımda kramplar oluşuyor..2 gündürde alt tarafımdan karnımın sağ tarafına iğne batması gibi bir ağrı giriyor bu ağrı anlık oluyor ve omzuma kadar hisssediyorum...kimisi rahim büyümesi dyor kimisi başka bişey yarın doktora gidicem ama korkuyorum yne de böyle bişey yaşayan var mı?
Bende kramp seklinde oluyor. Pazartesi doktora gittim. Rahim yavas yavas buyuyodur ondan dedi

arkadaşlar merhaba bnde 9 haftaya girdim bugün.ama 3 gündür çok stresli ve sıkıntılı günler yaşıyorum ağladıkça snirlendikçe karnımda kramplar oluşuyor..2 gündürde alt tarafımdan karnımın sağ tarafına iğne batması gibi bir ağrı giriyor bu ağrı anlık oluyor ve omzuma kadar hisssediyorum...kimisi rahim büyümesi dyor kimisi başka bişey yarın doktora gidicem ama korkuyorum yne de böyle bişey yaşayan var mı?
bende de kisa agri ve tek tarafli bicak saplamasi gibi his oluyodu kontroller normaldi doktor bebegin buyumesinden dedi rahim buyudukce onu tutan baglarda gerilme oluyomus seninde umarim onemli bisey cikmaz

merhaba arkadaşlar bende 8+2 yim bugün 3,5 yıl sonra hamile kalabildim gecen sene 1 kimyasal gebeliğim oldu o yüzden kalp atışlarını duyana kadar çok korktum allaha şükür şuan hersey yolunda benimde batmalrım var ve 2 gündür iş yerinde inanılmaz stresli günler geçiriyorum sakin kalmak istiyorum bebeğim için ama insanın üstüne gerçekten çok geliyolar allah hepimizin yar yardımcısı olsun inşallah sağlıkla kucağımıza alalım olmayanlarada allahım bian önce nasip etsin beklemek nedir iyi bilirim...

Back
X