8 haftalik hamile olanlar

merhaba arkadaşlar bende 8+2 yim bugün 3,5 yıl sonra hamile kalabildim gecen sene 1 kimyasal gebeliğim oldu o yüzden kalp atışlarını duyana kadar çok korktum allaha şükür şuan hersey yolunda benimde batmalrım var ve 2 gündür iş yerinde inanılmaz stresli günler geçiriyorum sakin kalmak istiyorum bebeğim için ama insanın üstüne gerçekten çok geliyolar allah hepimizin yar yardımcısı olsun inşallah sağlıkla kucağımıza alalım olmayanlarada allahım bian önce nasip etsin beklemek nedir iyi bilirim...
Aminnn insallah
Benimde bu kimyasal bi dusugum olmustu bizde tedirgindik iyu gidiyoruz suan cok sukur Allah saglikli hayirli bir sekilde kucagimiza da almayi basip eder insallah

kızlar dün doktora gittim eğitim araştırma ya kontrol için normalde bebeğimin 9+1 gnlük olması gerekiyodu ama daha küçük bu bebek dedi daha öncekini yanlış hesaplamışlar dedi 8+4 gnülük dedi.göstermedi bana hiç monitörden .sağlıklı mı bişeyi varmı dedim hayır yok dedi..kalbi atıyo mu dedim atıyo atıyo dedi..b sıkıntı görünmüyo daha küçük ama dedi.kalp atışını duyabilir miyim dedim cihaz eski bu cihazda duyulmuyo dedi.sen şimdi git 1 ay sonra 2 l tarama için gel dedi.ama moralm çok bozuldu .en azından monitörden gösterebilirdi..çok saçma geldi ve özellikle söyledim sıkıntılı günler atlatıyorum diye.

kızlar dün doktora gittim eğitim araştırma ya kontrol için normalde bebeğimin 9+1 gnlük olması gerekiyodu ama daha küçük bu bebek dedi daha öncekini yanlış hesaplamışlar dedi 8+4 gnülük dedi.göstermedi bana hiç monitörden .sağlıklı mı bişeyi varmı dedim hayır yok dedi..kalbi atıyo mu dedim atıyo atıyo dedi..b sıkıntı görünmüyo daha küçük ama dedi.kalp atışını duyabilir miyim dedim cihaz eski bu cihazda duyulmuyo dedi.sen şimdi git 1 ay sonra 2 l tarama için gel dedi.ama moralm çok bozuldu .en azından monitörden gösterebilirdi..çok saçma geldi ve özellikle söyledim sıkıntılı günler atlatıyorum diye.
Canim baska doktora git bence icin rahat etsin stres yapma ki bebek etkilenmesin

bencede başka doktora git canım cihaz eskiyse gösteremiyosa belki gününüde yanlış sölüyodur böyle saçmalıkmı olur ne kadar duygusuzlar illa para vermekmi lazım insanca davranmaları için sen önemli olan sağlık olması bi şelikde başka doktora git mutlaka...

Un
Aminnn insallah
Benimde bu kimyasal bi dusugum olmustu bizde tedirgindik iyu gidiyoruz suan cok sukur Allah saglikli hayirli bir sekilde kucagimiza da almayi basip eder insallah
amiinnn bende aynilarini yasadim hamileyimmm korkuyorumm

Gunaydin arkadaslar bugun cok sukur 8 haftalik olduk (7+0) 5+4 de kesemizi 6+4 de kalp atisini duyduk 6.62 mm bebegimiz cok sukur
ayni haftada olan arkadaslar sizlerde yazin birlikte takip edelim bebegimizin gelismelerini Allah saglikli hayirli bi sekilde kucagimizada almayi nasip eder insallah
iyi geceler kızlar biz yıldır bebek istiyoruz ama olmuyo daha önceleri eşim içime boşaldıktan sonra yumurtlama zamanı dışarı akmazdı ama bu ay dışarı akıyo adet üstüne görme falan olabirirmi sizde hamile kaldıktan sonra ne gibi değişilklilikler oldu

Back
X