Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
iç çamaşırımda iki üç damla leke vardı bir de peçeteye silince leke geldi çok az miktarı az diye daha doktora gitmedim zaten dün akşam oldu ama öyle ağrım flan da yok pek normaldir belki dedim
iç çamaşırımda iki üç damla leke vardı bir de peçeteye silince leke geldi çok az miktarı az diye daha doktora gitmedim zaten dün akşam oldu ama öyle ağrım flan da yok pek normaldir belki dedim
Benim başıma geldi halada devam ediyor
Burdada bu durumu 4-12 haftalarda yaşayan çok kadın var geneline doktor normal dedi bende dahil
Ama yinede doktoruna söyle için rahat etsin
Benim başıma geldi halada devam ediyor
Burdada bu durumu 4-12 haftalarda yaşayan çok kadın var geneline doktor normal dedi bende dahil
Ama yinede doktoruna söyle için rahat etsin